Sâmbătă,
19.09.2020
Innorat
Acum
15°C

Zoo Sibiu are trei noi locuitori

20 Februarie 2019 17:23

Zoo Sibiu are trei noi locuitori

Zoo Sibiu are de astăzi trei noi locuitori: un leopard de Amur și doi lupi albi, toate cele trei fiind primite ca donație.

Leopardul de Amur este un mascul de 8 ani și a sosit la Sibiu din Rotterdam, Olanda. Este clasat ca specie în pericol de extincție, dar cu ajutorul EAZA (European Association of Zoos and Aquaria), în care Zoo Sibiu este membru, și cu acordul European Endangered Species Programmes, acest exemplar și-a găsit casa în grădina noastră zoologică. Zoo Sibiu a fost acceptat să intre în acest program de cercetare și conservare a speciei datorită colaborării bune cu EAZA.

Cei doi lupi albi, femele cu o vârstă de aproximativ 2 ani, au ajuns la Zoo Sibiu din Brno, Cehia. În grădina zoologică Sibiu era adăpostit deja un exemplar mascul din această specie.

lupi albi

Cele trei animale au fost eliberate din carantina de siguranță astăzi și și-au ocupat locul în adăposturi, fiind gata să primească vizitatori.

În prezent Grădina Zoologică Sibiu adăpostește 259 de animale din peste 60 de specii.

Comentarii

2 comentarii

Animal Lover

Acum 1 an

Foarte frumos, dar noi asteptam cu mare interes rinoceru', hipopotamu', elefantu' si girafa!
Raspunde

ION

Acum 1 an

Girafa a venit - este la Bucuresti - in weekenduri se poate vedea si la Sibiu !! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus