Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

TSTV USR Sibiu caută primar. ”Avem un profil al lui și căutările noastre nu vor fi doar în interiorul partidului”

TSTV USR Sibiu caută primar. ”Avem un profil al lui și căutările noastre nu vor fi doar în interiorul partidului”

Diana Mureșan, președintele organizației municipale al USR Sibiu, a declarat în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV că partidul va avea anul viitor un candidat la Primăria Sibiu. ”Cred că există cineva, chiar dacă nu ar exista, eu mi-am propus ca în acest mandat să identific o persoană care ar putea candida la funcția de primar al Sibiului la viitoarele alegeri locale. O să venim sigur cu un candidat și va fi un candidat care ne va reprezenta pe noi și pe cetățenii Sibiului în primărie. Deocamdată nu-l avem, știm doar cum am vrea să fie, avem un profil al lui și căutările noastre nu vor fi doar în interiorul partidului, ci și în exteriorul lui. Trebuie să fie muncitor, competent, determinat, bun comunicator. Cred că în ultimul timp asta lipsește în Sibiu, o comunicare cu cetățenii. Nu este suficient, așa simt eu. Eu îi văd pe colegii mei din Consiliul Local București. Au o cu totul altă comunicare cu cei care i-au votat și îi reprezintă. Cred că asta este un minus, un neajuns la nivel local. Eu ca cetățean vreau să știu ce se întâmplă, poate vin și eu cu idei pe care să le propun sibienilor”, susține Diana Mureșan.

Aleasă săptămâna trecută în funcția de președinte al organizației municipale, Diana Mureșan spune că până la alegerile locale de anul viitor USR va avea filiale în cel puțin 90% din localitățile din județ. ”Noi dorim să acoperim întregul județ, ne dorim să avem filiale în toate comunele, în toate orașele, acesta este țelul nostru. Lucrăm în direcția aceasta și eu sunt foarte optimistă. Eu cred că până la alegerile locale din 2020 o să acoperim probabil 90% din toate localitățile din județ”, a mai spus Diana Mureșan.

Despre alegerile europarlamentare și ce își propune USR mun. Sibiu în următorii doi ani, puteți vedea aici:

https://youtu.be/NzRY8zs6jlY

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

Andrei

Acum 5 ani

Doar comunicarea îi lipsește doamnei Gastrita?!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

intrebarea ar trebui pusa invers!primar cauta usr,poate bunica,[poate junele rezvan poate...altzii! succesuri!
Raspunde

Nicu

Acum 5 ani

Am un sfat pentru USR Sibiu,sa caute un sas pentru functia de primar al Sibiului,sa fie tanar si sa aiba bun simt,sa cunoasca Sibiul si sa fie un bun gospodar!Eu am gasit un sas pentru primaria Selimbar ,tanar inginer bun gospodar dar FDGR si Bottesch nu l au vrut pentru ca era prea tanar ( avea vreo 33 de ani( iar cei din FDGR au peste 70 de ani ca varsta!Eu o sa l indrum pe acest SAS tanar inginer catre USR daca vrea sa mai candideze pentru primaria Selimbar,pentru Sibiu veti gasi altul!
Raspunde

the one

Acum 5 ani

In toate pozele pe care am vazut-o, duduia apare de parca ar tine o minge imaginara in maini. :))) O fi vreo strategie de comunicare sau ceva seminotica scapata de sub control? :)))
Raspunde

S

Acum 5 ani

Du-te mah, prea tânără pt generalizări... În primul rand, dl. Răzvan, la ce vârstă e ok sa faci generalizări? :)))) iar legat de politica, io zic ca e stupid sa zici ca cineva e prea tânăr pt orice părere politica, când batranii votează în proporție mai mare PSD :)))
Raspunde

Mara

Acum 5 ani

”Cred că există cineva, chiar dacă nu ar exista, eu mi-am propus ca în acest mandat să identific o persoană care ar putea candida la funcția de primar al Sibiului''! Succes in a gasi o persoana care nu exista! :))
Raspunde

S

Acum 5 ani

@mara Intrebarea era dacă exista IN USR. dacă nu exista IN USR, ei o vor cauta în afara USR. nu mai scoate din context.
Raspunde

vasila54

Acum 5 ani

Figuri feciorelnice gen "Ioana d'Arc" la USR vs "Mater Patriae" la FDGR, asta vom alege la anul.
Raspunde

Marcus

Acum 5 ani

Mai bine Teen vs Mature!
Raspunde

S

Acum 5 ani

Cine îmi da minus la comentariul precedent?! Bah, uită-te la film, ce ai?! Acuma negați ce auziți și vedeți?
Raspunde

Nicu

Acum 5 ani

Sfat pentru USR,la consiliul local fdgr a scazut in iunie 2016 cu 14811 voturi fata de 2012,trebuie sa adunati cel putin 5% ca sa intrati in cl sibiu ,pentru unul sau doi consilieri!5% din 50000 de voturi este cam 2500 voturi la 106 sectii de votare trebuie in medie cel putin 24 de voturi pentru fiecare sectie pentru a intra in componenta consiliului local!Nu uitati e MATEMATIC si aici nu se greseste!
Raspunde

Tudor

Acum 5 ani

Și, ai vreo îndoială că USR-Plus o să intre în Consiliul Local? FDGR a fost o soluție de avarie, s-a cam încheiat faza asta. Totul e ca USR să vină cu un om potrivit, și, mai important, cu niște propuneri concrete pentru rezolvarea unor mari probleme. Pronosticul meu: fac 25-35% la locale.
Raspunde

George

Acum 5 ani

USR este o păcăleală. Copiii fostilor securisti reinventati!
Raspunde

Cisnadianu' Turmentat

Acum 5 ani

USR Sibiu a inceput bine, suna promitator. Mult succes!
Raspunde

Mircea

Acum 5 ani

Imi inchipui de deranj mare e in USR Sibiu, daca aceasta doamna este presedintele organizatiei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus