Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Șofer urmărit de poliție pe Bulevardul Vasile Milea

Șofer urmărit de poliție pe Bulevardul Vasile Milea

Un tânăr șofer de 22 de ani a fost urmărit aseară de polițiștii sibieni după ce acesta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

Evenimentul a avut loc în data de 26 februarie, în jurul orei 19:00

Polițiștii rutieri au efectuat semnalul de oprire unui autoturism condus pe bulevardul General Vasile Milea. Șoferul nu doar că a ignorat semnalele, el continuându-și deplasarea, dar a fost nevoie ca echipajul de Poliție să plece în urmărirea lui pe strada A. I. Cuza, în cele din urmă acesta fiind oprit pe strada Hipodromului.

Tânărul avea motivele lui să fugă de oamenii legii.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că la volan se afla un sibian în vârstă de 22 de ani, autoturismul fiind neînmatriculat. În cauză, s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, explică reprezentanții IPJ Sibiu.
În plus, pentru că nu a oprit imediat, circumstanțele devin agravante.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian veritabil

Acum 5 ani

Va rog sa scrieti in titlu "valcean", sa nu creada lumea ca avem astfel de specimene la Sibiu, orasul sfant!
Raspunde

un alt sibian, in devenire

Acum 5 ani

eu stiam ca Ierusalim e orasul sfant, dar probabil ca s-au infratit si acu o fi si Sibiul orasul sfant :))
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

Are si Sibiul destule uscaturi dar atatia soferi cocalari si atatea cazane ruginite, cu volan pe dreapta si eventual anvelope de vara folosite pe post all-season cate au bronzatii din sudul Carpatilor, nu gasesti in tot restul Romaniei ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus