Marţi,
18.05.2021
Innorat
Acum
14°C

S-a deschis prima Librărie Cărturești de la Sibiu. Ce magazine noi urmează?

S-a deschis prima Librărie Cărturești de la Sibiu. Ce magazine noi urmează?

Prima Librărie Cărturești din zona Sibiului s-a deschis în weekend-ul care tocmai s-a încheiat în Shopping City Sibiu.

Tot în acest weekend a fost inaugurat și magazinul Tom Tailor, iar reprezentanții Shopping City Sibiu au declarat pentru Turnul Sfatului că în perioada următoare sunt planificate numeroase alte lansări.

”Primăvara vine cu branduri noi la Shopping City Sibiu, astfel că, începând de vineri, 1 martie, Librăria Cărturești și Tom Tailor și-au deschis porțile pentru toți pasionații de lectură, dar și de fashion. Mixul comercial, pe care îl adaptăm constant la dorințele și nevoile vizitatorilor noștri, va fi completat în această săptămână cu o nouă inaugurare – Various Brands.
Surprizele nu se opresc aici, suntem fericiți să putem anunța un sezon bogat în noi magazine. Astfel, în martie se vor mai deschide Cropp, House, Mohito și Office Shoes, în timp ce în aprilie vizitatorii vor putea căuta cadouri de Paște în alte 3 noi magazine: Cato, Reserved și Tezyo. De asemenea, tot în aprilie se va inaugura și Christian Tour”, au transmis oficialii centrului comercial.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus