Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-3°C

Cinci minute, cât un meci întreg. Partida cu Clujul i-a lăsat fără aer pe fanii CSU Sibiu

Cinci minute, cât un meci întreg. Partida cu Clujul i-a lăsat fără aer pe fanii CSU Sibiu

Sportivii lui Dan Fleșeriu au câștigat în această seară în fața lui U BT Cluj Napoca. Derby-ul Ardealului i-a ținut pe fanii celor două echipe cu respirația tăiată, în ultimele minute de joc. 

BC CSU Sibiu se întoarce de la Cluj cu o victorie binemeritată. Sibienii i-au învins pe baschetbaliștii lui Silvășan la diferență de doar un punct (89-88), în uralele celor câteva sute de fani care au mers cu echipa în deplasare. Cu toate că galben-albaștrii i-au condus o mare parte din partidă pe clujeni, ultimele minute de joc au încins spiritele, iar cele cinci minute rămase din joc s-au transformat într-o luptă de aproape o jumătate de oră.

Iată cum a arătat „ultimul minut” din partida de la Cluj:

Justas Tamulis a fost de departe vedeta meciului, cu nu mai puțin de 35 de puncte înscrise, două recuperări și o pasă decisivă, fiind urmat de Isaiah Philmore cu 16 puncte și două recuperări și Chris Cooper cu 10 puncte înscrise și două recuperări.

 

Foto: facebook/ BC CSU Sibiu

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus