Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

VIDEO Un autocar s-a defectat în cea mai aglomerată girație din oraș. Pe sens opus

VIDEO Un autocar s-a defectat în cea mai aglomerată girație din oraș. Pe sens opus

Circulația a fost îngreunată în prima parte a zilei de duminică, în sensul giratoriu din Piața Unirii, unde un autocar cu turiști străini a rămas blocat pe sensul opus.

autobuz blocat giratoriu piata unirii 2

Potrivit martorilor, a intrat în girație venind dinspre bulevardul Vasile Milea și având intenția de a merge către bulevardul Andrei Șaguna. Chiar în sensul giratoriu, autocarul pe două niveluri s-a defectat. Pentru a debloca, pe cât posibil, intersecția, șoferul a încercat să profite de ușoara pantă, pentru a parca autocarul cât mai aproape de marginea drumului. Tot ceea ce a reușit, însă, a fost să blocheze banda de circulație dinspre Piața Unirii către bulevardul Corneliu Coposu. Acest lucru a determinat formarea de cozi în trafic preț de mai multe ore.

autobuz blocat giratoriu piata unirii 4

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

nobody like everybody

Acum 3 ani

Stire à la Turnu Sfatului. Un autocar cu turisti straini. ..... Este foaaaaarte important ca turistii erau straini. Adica cumva daca erau de-ai nostri nu tot asa se bloca traficul, sau poate putea fi facuta cumva vinovata Ciuma Rosie sau macar era rusinea mai mica? Zau, ce conteaza ca erau straini. Oricum prin definitie turistul e un om strain fata de un loc adica nu rezida acolo.... Jur ca repet regizat experimentul. Inchiriez un autocar, il umplu cu oameni din Vasile Aaron sau Strand whatever si il opresc exact, dar exact in acelasi loc. Apoi astept cu infrigurare sa apara articolul in ziar. Daca nu se face precizarea ca autocarul era plin cu sibieni neaoşi ma duc direct la comisia pentru combaterea discriminarii. Si ies in strada, la protest, singur! Ei, mama ei de treaba. ..
Raspunde

Cititor Turul Satului.

Acum 3 ani

Acestă publicație este locală, nu stiu dacă ii scuză, dar văd foarte multe greșeli puerile, dar trebuie să-i intelegi, tot ce nu-i de la ei din sat, e strain și nemaivăzut și trebuie bârfit mai cu sârg!
Raspunde

nobody like somebody

Acum 3 ani

nobody like everybody - daca erau turisti Romani, puneau mana si impingeau autocarul din interesctie :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus