Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
21°C

A doua jurizare pentru șefia Filarmonicii: toate cele 11 contestații au fost respinse

A doua jurizare pentru șefia Filarmonicii: toate cele 11 contestații au fost respinse

Concursul organizat pentru ocuparea postului de manager al Filarmonicii sibiene pentru următorii trei ani va trebui reluat în următoarele 30 de zile.

Neîntemeiate au fost considerate toate cele 11 contestații depuse ca urmare a desfășurării concursului organizat de Consiliul Județean Sibiu, în subordinea căruia funcționează Filarmonica. Comisia care a judecat contestațiile a fost formată din consilierul județean Beatrice Ungar, ca reprezentant al autorității, și din Florin Soare, dirijorul corului Caedonia, și Ovidiu Baron, directorul general adjunct al Muzeului Astra, în calitate de specialiști.

La concurs s-au înscris, inițial, zece candidați. La proba finală, cea a interviului de susținere a proiectului de management, au mai reușit să ajungă doar doi dintre cei înscriși inițial. În cele din urmă, nimeni nu a fost declarat admis, cea mai mare notă acodată fiind 6,66 (sub nota minimă 7).

Citește și Concursul pentru conducerea Filarmonicii, contestat: în comisie nu au fost specialiști

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus