Vineri,
03.02.2023
Parțial Noros
Acum
3°C

Anunț începere proiect „Extindere corp școală și construire sală de sport la Școala Gimnazială Nicolae Iorga Sibiu“

Anunț începere proiect „Extindere corp școală și construire sală de sport la Școala Gimnazială Nicolae Iorga Sibiu“

bara sigle comunicat de presa

COMUNICAT DE PRESĂ

Sibiu, 29.03.2019

Anunț începere proiect „Extindere corp școală și construire sală de sport la Școala Gimnazială Nicolae Iorga Sibiu“

Municipiul Sibiu a semnat contractul de finanțare europeană nerambursabilă pentru proiectul „Extindere corp școală și construire sală de sport la Școala Gimnazială Nicolae Iorga Sibiu“, Cod SMIS 120308, depus în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 10, Prioritatea de Investiții 10.1, Obiectiv specific 10.1 – Apelul dedicat învățământului obligatoriu. Valoarea totală a proiectului este de 8.097.609,91 lei, din care finanțare nerambursabilă 7.935.657,71 lei. Contractul de finanțare este prevăzut a se derula în perioada 05.03.2019 – 30.04.2021. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea accesului, calității si a atractivității educației la nivelul învățământului obligatoriu din unitatea de învățământ supusă intervențiilor - Școala Gimnazială Nicolae Iorga, cu impact direct asupra creșterii accesului, calității și a atractivității educației la nivelul învățământului obligatoriu din Municipiul Sibiu. Proiectul urmărește creșterea calității actului educațional și desfășurarea în condiții optime și în spații adecvate a activităților sportive la nivelul unități de învățământ la nivelul Scolii Gimnaziale Nicolae Iorga prin extinderea capacității școlii cu 22 de săli de clasă, 1 laborator de chimie și 1 sală profesorală și desfășurarea activităților școlare într-un singur schimb, și respectiv prin construirea unei săli de sport. Proiectul urmărește de asemenea creșterea calității și atractivității educației prin asigurarea unei baze materiale educaționale moderne prin dotarea unități de infrastructura extinse prin proiect (corp scoală, sală de sport) cu materialele necesare desfășurării etapelor procesului educațional. sigla pms

 

Date de contact beneficiar: Municipiul Sibiu, str. Samuel Brukenthal, nr.2 Biroul pentru Proiecte cu Finanțare Internațională Telefon: 0269/208.874, Fax: 0269/208.849 Email: primarie@sibiu.ro

 

 

Untitled-2

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Alzara 1918

Acum 3 ani

Hiperincarcă rețeaua rutieră deja supraîncărcată !
Raspunde

me

Acum 3 ani

De 30 de ani nu au fost in stare sa extinda acesta scoala. Numai directori slabi s-au perindat la conducerea ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus