Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Investițiile de anvergură la Sibiu sunt făcute de PSD. Încep lucrările pentru autostrada Sibiu - Pitești

Investițiile de anvergură la Sibiu sunt făcute de PSD. Încep lucrările pentru autostrada Sibiu - Pitești

Încă 129 milioane Euro investește Guvernul PSD în Sibiu pentru autostrada Sibiu - Pitesti, Sectiunea 1 Sibiu – Boița, după ce în urmă cu doar 10 zile anunța investiții de 800 de milioane de lei pentru 167 de proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală în județul Sibiu.  “Sibienii văd deja că Partidul Social Democrat nu-i minte, nu-i ocolește și cred că înțeleg cât de important este ca PSD să-și ducă proiectele la bun sfârșit. După ce în urmă cu două luni le dădeam sibienilor vestea că Mediașul va avea centura mult așteptată și că proiectul de execuție a fost urcat pe site pentru licitație publică, astăzi pot să spun că un alt contract important pentru Sibiu a fost semnat de Guvernul PSD din care fac și eu parte. Proiectarea și execuția autostrăzii Sibiu - Pitesti, Sectiunea 1 Sibiu – Boița se alătură investițiilor de anvergură realizate în județul nostru de către PSD.  Acum câteva zile l-am invitat pe Ministrul Dezvoltării la Sibiu și împreună am vorbit despre banii pe care Guvernul îi alocă modernizării Spitalului Județean dar și despre multe alte proiecte, inclusiv despre investiția de la Ocna Sibiului, investiţie pe care o va face Ministerul Turismului pentru dezvoltarea și modernizarea stațiunii balneare. Îmi amintesc că și centura ocolitoare a Sibiului a fost tot un proiect demarat datorită social democraţilor, în 2003, ceea ce demonstrează că PSD a reușit să angreze de-a lungul anilor investiții valoroase pentru sibieni.

În ciuda piedicilor liberalilor care au făcut opoziție doar mințind sibienii de bună credință, PSD a continuat să dezvolte România. PNL Sibiu ar trebui să înceteze să se mai facă de râs atunci când se laudă cu reușitele PSD din timpul Guvernării PSD, uitând că atunci când PNL/PDL au fost la guvernare nu doar că au avut zero realizări pentru Sibiu, dar au făcut rău tuturor sibienilor când au tăiat salariile, impozitat pensiile și au mărit impozitele. În ciuda blocării iresponsabile a bugetului statului român la începutul acestui an de către Werner K. Iohannis și de către PNL care a votat împotriva Legii Bugetului, Guvernul PSD a asigurat la bugetul național sumele necesare pentru demararea proiectelor importante de infrastructură, așteptate de foarte mult timp de români. PSD va continua să realizeze obiectiv cu obiectiv din programul de guvernare, de la majorări de salarii și pensii la investiții în educație, sănătate și infrastructură”, a declarat Bogdan Trif, președintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

16 comentarii

asd

Acum 4 ani

Si voi sunteti un fel de posta aici?! Nu prea inteleg articolul, pentru ca se incepe un citat la inceputul articolului iar la sfarsitul vine si valorosul aport al jurnalistului vostru "a declarat Bogdan Trif, președintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.". Daca ma intrebati pe mine, miroase a material maro articolul...
Raspunde

Fake News!

Acum 4 ani

Nu puteti arunca asa orice comunicat PSD-ist vi se baga sub nas, fara sa-l analizati putin si sa vedeti daca are macar vreun dram de noima in el. Pentru ca apoi sa apareti in editoriale si sa ne datilectii de moalitate. RUSINE Turnul Sfatului, va vindeti viitorul pentru nimic!
Raspunde

yyy

Acum 4 ani

daca citesti cu atentie articolul este marcat cu "Publicitate", deci este platit de PSD nu este asumat de redactie sau jurnalistii ei
Raspunde

yyy

Acum 4 ani

in al treilea an de guvernare ce "face PSD este sa semneze niste hartii. asta e prelungirea celei de la Aciliu care sta sa cada? sa vina incruntatul de trif cand se inaugureaza peste vreo 7,8 ani?
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Nu e al treilea an de guvernare psd , este al 23-lea!
Raspunde

Trif l o c i

Acum 4 ani

Ministrul cu tatuaje, probabil și mintea o are tatuată!
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

ce minciuni electorale de scos ochii la prosti...
Raspunde

cipprian

Acum 4 ani

alo toate investitiile si banii cheltuiti aiurea sunt de la noi poporul! nu de la partide
Raspunde

Alesb

Acum 4 ani

Hahaha, ce caraghios e pacaliciul asta!
Raspunde

lore

Acum 4 ani

Cel mai impartial site din Sibiu e turnulsfatului.ro, se stie. psd confirma asta.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sile

Acum 4 ani

Chiar daca majoritatea oamenilor din Sibiu sustin Formul, PNL si USR este de laudat faptul ca mult hulitul PSD actioneaza de la nivel national pentru cresterea bunastarii judetului Sibiu.
Raspunde

nam

Acum 4 ani

Lupul isi schimba parul ..... pana la alegeri! Orice ati face (psd), personal va consider nefrecventabili.
Raspunde

Andrei

Acum 4 ani

bai fratilor, e cat se poate de logic articolul asta. Scrie foarte clar deasupra titlului:"publicitate electorala". Asa ca, pe banii lui, parlamentarul poate sa spuna ce vrea. Problema e a celor care chiar il cred....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Adevarat

Acum 4 ani

Pupincuristu sibiului
Raspunde

Alzara 1918

Acum 4 ani

PSD face investiții ? Bravo lor ! Nu știam ca au atâția bani ...
Raspunde

viata libera

Acum 4 ani

Bine zis "Alzara 1918" ! Chiar, de unde are PSD-ul bani? Vorbesc cumva de cele peste 100 de miliarde Euro DATORII - cát are Románia momentan? Datorii pe ceare ei ín mod sigur nu le plártesc, ei sunt doar cu promisiunile...ptr cei slabi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus