Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Un câine a mușcat o rață la Muzeul ASTRA. Ultimatum pentru deținătorii de câini de companie

Un câine a mușcat o rață la Muzeul ASTRA. Ultimatum pentru deținătorii de câini de companie

Administrația Muzeului ASTRA a făcut un apel „la civilizație și înțelegere” către sibieni. Apelul este adresat în special celor care dețin câini de companie pe care îi plimbă nesupravegheați și fără lesă.

„La Muzeul ASTRA respectăm natura și fauna, iar fiecare animal are aici un rol important. De pildă, rățușca din imagine a fost crescută și îngrijită de noi într-o gospodărie din Muzeu. Din păcate, zilele trecute, un câine rămas nesupravegheat și scăpat din lesă de stăpânul său, venit în vizită, a rănit-o vizibil...”, anunță muzeul ASTRA pe pagina sa de Facebook.

Conform regulamentului instituției, în prezent accesul vizitatorilor pe teritoriul Complexului Național Muzeal ASTRA este permis cu câini de talie mică sau medie, însă animalele trebuie obligatoriu ținuți în lesă și sub atentă observație.

Astfel, după cazul în care a fost implicată rața din imagine adminsitrația muzeului anunță că după următorul caz asemănător va interzice accesul câinilor de companie: „Atragem atenția tuturor celor care nu respectă regulamentul nostru de vizitare că acest articol este un ultimatum pe care ni-l asumăm! Următoarea măsură va fi interzicerea accesului cu câini de companie în Muzeul ASTRA”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

wick

Acum 5 ani

sunteti siguri ca a fost scapat din lesa? exista mari sanse sa si fi lasat omul numai cainele sa intre cand a vazut ce pret aveti.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 5 ani

Cel mai probabil a fost lăsat liber pentru toți au impresia că jigodiile lor nu sunt animale ci ingerași în strană. Degeaba se face apel „la civilizație și înțelegere” majoritatea nu dețin așa ceva, urmele fiind clare pe străzi și alei și ma ales la marginea trotuarelor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus