Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cât câștigă lunar un angajat McDonald's în Sibiu?

Cât câștigă lunar un angajat McDonald's în Sibiu?

Tot mai multe companii din Sibiu și nu numai au decis să facă publice salariile pe care le oferă angajaților, concept considerat tabu până acum.

Spre exemplu, conform anunțului postat pe site-ul specializat magnetcv.ro, o persoană care aplică pentru poziţia de crew la McDonald's primește un salariu net de 1.900 de lei pe lună, bonusuri în funcţie de performanţă, program flexibil şi programe de dezvoltare profesională. În funcție de poziția ocupată în cadrul companiei, salariul crește la peste 3000 de lei.

„Dat fiind contextul pieţei actuale, procesul de recrutare devine mai tranzacţional, iar transparentizarea salariilor este un pas spre o normalitate pe care o întâlnim deja în Statele Unite şi în vestul Europei. Anul acesta se vede o competiţie pe zona de beneficii salariale în industria de retail, iar una dintre strategii este şi anunţarea în mod public a nivelului salarial“, a explicat Damian Samoilă, PR Coordinator în cadrul SmartDreamers, o soluţie software de Recruitment Marketing Automation, citat de zf.ro.

McDonald's are peste 5.000 de angajaţi în România la ora actuală și nu este singura companie care în ultimii ani a decis să facă publice salariile. Lidl, Kaufland, Metro sau Profi au anunţat de asemenea venitul minim oferit celor interesați de un loc de muncă.

În această perioadă McDonald's angajează pentru următoarele posturi: Barista, Crew, Guest Experience Leader, Hostess sau Manager Trainee.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus