Miercuri,
08.07.2020
Partial Noros
Acum
20°C

Noi iți prezentăm fapte, nu vorbe

09 Mai 2019 14:38

Noi iți prezentăm fapte, nu vorbe

PSD este partidul care luptă pentru binele sibienilor, iar măsurile pe care Partidul Social Democrat le-a îndeplinit, așa cum prevede programul de Guvernare, sunt de necontestat.

„PSD Sibiu nu a pierdut timpul cu lucruri mărunte, ci a avut grijă ca nivelul de trai să crească în rândul sibienilor. PSD are grijă de copiii și de părinții sibienilor, de tinerii care își doresc să studieze și să se dezvolte profesional. PSD are grijă de medici, profesori, fermieri, de investitori și de salariați. Partidul Social Democrat trebuie să continue alocarea de fonduri pentru dezvoltarea locală prin cel mai performant și eficient program de investiții, PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală). Sibienii nu trebuie să permită Partidului Național Liberal (fost PDL) oprirea acestor proiecte, tăierea fondurilor sau a majorărilor salariale, așa cum liberalii au procedat în trecut. PNL a amenințat că va stopa continuarea măsurilor PSD din programul de guvernare dacă va ajunge la conducerea țării și acest lucru trebuie oprit prin votul oamenilor care au văzut în ultimii ani fapte, nu vorbe”, spune Președinte Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Bogdan Trif.

„În Parlamentul European, trebuie să facem ceea ce contează pentru oameni. Așadar, ceea ce contează cu adevărat este că 66.744 de copii din Sibiu au, astăzi, alocația majorată de la 84 de lei la 150 de lei/ lună, 7.492 de copii din Sibiu cu vârsta de până la 2 ani au alocația majorată de la 200 la 300 de lei/lună, 933 de copii cu dizabilități din Sibiu primesc alocația majorată de la 200 la 300 de lei/ lună. Contează pentru pensionari faptul că punctul de pensie a crescut de la 871 de lei în 2016 la 1265 de lei în 2019, iar în 2020 urmează să ajungă la 1.775 de lei. Pensia va fi dublă față de anul 2016. Contează pentru salariați faptul că salariul minim net era de 875 de lei, iar în 2019 a fost majorat până la 1.263 de lei. Contează pentru sistemul de sănătate din România că medicii rămân în țară pentru că medicii primari câștigă, datorită PSD, 15.000 de lei/lună la care se adaugă, în medie, 6000 de lei pentru gărzi. Toate acestea au fost măsuri implementate de PSD și contează să fie continuate tot de cei care vor binele oamenilor”, explică Mihai Macaveiu, candidat PSD Sibiu pentru Parlamentul European.

„Sibienii trebuie să știe că România este, astăzi, stat membru al Uniunii Europene datorită Guvernării PSD care a luptat pentru încheierea negocierilor pentru aderarea țării noastre în rândul statelor UE. Nu uitați! Un guvern PSD a aplicat pentru obținerea statutului de membru al Uniunii Europene în 1995 și tot un guvern PSD, împreună cu un președinte PSD au închis capitolele de aderare la Uniunea Europeană. Tot în timpul guvernării PSD, România a devenit membru NATO. Sibienii nu trebuie să uite de cozile la care stăteau pentru obținerea vizelor de acces în țarile vestice și care au fost eliminate tot în timpul guvernării Partidului Social Democrat. PSD a continuat integrarea României în rândul statelor europene și, în ultimii doi ani, a atras de două ori mai multe fonduri europene pentru fermieri decât în ceilalți 9 ani. În 2007-2016 au fost atrase 3,2 miliarde de euro, iar în 2017-2018, guvernarea PSD a atras 7,5 miliarde de euro, fonduri pentru agricultură. Fermieri au primit întotdeauna subvențiile la timp.  Eliminarea a 102 taxe, printre care și taxa de primă înmatriculare, le-a permis sibienilor să își poată cumpăra o mașină personală și să se bucure de mai mulți bani în buzunare. Sibienii trebuie să știe că cei care au făcut din România o țară mai bună trebuie să continue să o facă. PSD va merge în Parlamentul European și va lupta pentru binele românilor. Faptele noastre vorbesc în locul nostru”, a declarat Alexandru Popa, candidat PSD Sibiu pentru Parlamentul European.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Comentarii

27 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Debora Maschenunca

Acum 1 an

In sfarsit un mesaj de bun gust care contine si adevaruri, nu numai hashtaguri si sorosisme ieftine!
Raspunde

Bob

Acum 1 an

Sa va si spalati pe dinti dupa.
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 1 an

Poate ar fi bine să spuneți poporului câte miliarde de € ați împrumutat în ultimii 2 ani şi câtă dobândă o să plătim pentru tot binele pe care l-ați făcut românilor,asta în condițiile în care din acele miliarde de € nu ați construit nimic în România!
Raspunde

EU

Acum 1 an

Apropo de binele romanilor si mai ales a sibienilor : in fiecare zi in care porniti spre scoli si gradinite cu copii in masini, treziti de la 5 dimineata ca sa ajungeti la 8 la destinatie, sa multumiti sincer PNL-ului ! La fel sa multumiti si la intoarcerea spre casa, tot lor !
Raspunde

EU

Acum 1 an

Ca sa nu fie vre-un dubiu : este vorba de Cartierul-ghetou ,Arhitectilor !
Raspunde

George

Acum 1 an

Mi-e deajuns sa merg la cel mai apropiat magazin, sa vad cat costa o paine astazi, dupa 2 ani de "fapte" PSD. Restul e gargara ieftina!
Raspunde

corina

Acum 1 an

Ia treci puțin și pe la Finanțe sa vezi ca ti-a scăzut impozitul de la 16% la 10 % sau cum nu mai plătești 5 taxe la sănătate dacă ai 5 venituri ! Asta e de rău după părerea ta ? De asemenea o măsură foarte buna din vara 2018 - firmele nu își mai pot declara insolventa dacă au datorii către stat de peste 50% din totalul datoriilor !
Raspunde

EU

Acum 1 an

În magazinele alea cate produse erau străine, și cate românești? Sa aruncam tot ce e romanesc,străirii sa o ducă bine! Asa gândești?
Raspunde

Ciuciu

Acum 1 an

Biroul de Presă al PSD Sibiu Agentie de tromboane
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Visinescu

Acum 1 an

Numai sorosistii au voie sa vorbeasca, restul la canal! #stalin
Raspunde

Șf. Antz

Acum 1 an

Cel putin doi dintre ei par sa-si fi facut transplant de sarma de la firea
Raspunde

Toma

Acum 1 an

Nenorocitilor!Nu va e teama sa mai iesiti in strada?Cine va mai crede?Doar alienatii mintal mai pot inghiti asemenea gogosi!Doar intrand in primul magazin realizezi succesul politicii voastre!Doamne,voi sunteti chiar fara minte!
Raspunde

Crina

Acum 1 an

Pai daca e asa, stai linistit ,aceeia nu pot vota,ca nu au drept de vot!
Raspunde

psd=grup infracțional organizat

Acum 1 an

are cineva un lighean?imi vine rau de la stomac....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Român

Acum 1 an

Oameni noi in politica! Bravo psd. Românii adevarati va sustin.
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 an

Ma miram sa nu apara postacii PSD. Acesti muritori de foame care posteaza pentru 50 de lei.
Raspunde

corina

Acum 1 an

Vezi ca deja intri la altele...legale! Ai văzut tu pe cineva luând 50 RON de la PSD ca sa posteze comentarii pro PSD ? Pe cine ai văzut dând cui ? Zi repede !
Raspunde

Cineva

Acum 1 an

'' Contează pentru salariați faptul că salariul minim net era de 875 de lei, iar în 2019 a fost majorat până la 1.263 de lei.'' Aici avem explicatia de ce atata instigare la ura impotriva PSD-ului : tuturor celor care au firme nu le convine deloc aceasta crestere, deoarece au mai mult de platit la stat (contributiile) ! Fitit atenti cine sunt cei care va invenineaza sa actionati impotriva intereselor proprii !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

sibian

Acum 1 an

ia zi cum ati marit voi alocatiile...adica ati votat propunerea pnl, ca voi nu ati prevazut in buget marirea alocatiilor. si dupa ce ati "comis-o", ati gasit voi o alta sursa de finantare. probabil ca banii pe care i-au indicat liberalii pentru a sustine marirea alocatiilor va trebuiau voua sa-i evaporati.
Raspunde

?

Acum 1 an

Foarte bine ca au votat propunerea! Chiar daca ea a venit din partea opozitiei,a fost o propunere benefica pentru copii. Trebuiau sa refuze categoric doar ca venea din alta parte? Bravo lor, aici au dat dovada de luciditate, toleranta si maturitate politica.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Petre

Acum 1 an

Copilul meu are sun doi ani si nu are alocatia majorata!
Raspunde

?

Acum 1 an

Pai daca deja a implinit doi ani, nu are de ce sa primeasca alocatia de 300ron. Ea se da pana la implinirea varstei de 2 ani. Primesc cei nascuti din 1 aprilie incolo, nu se aplica legea retroactiv (din urma).
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Dovada de maturitate, toleranta si luciditate dai atunci cand recunosti ca proiectul e al opozitiei si il sustii pentru ca e o propunere buna. Nu atunci cand confisti propunerea si spui ca e doar meritul tau. In cazul de fata e minciuna, impostura si lipsa de bun simt, clasic psd.
Raspunde

sibianca

Acum 1 an

A fost o propunere bună, au recunoscut aceasta și au și aplicat-o cat de repede au putut ! Au acționat în interesul poporului. Alocațiile au fost mărite. Mulțumim PSD !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus