Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

Klaus Iohannis: Să arătăm lumii că nu suntem un neam de hoți, ci un neam de oameni cinstiți

Klaus Iohannis: Să arătăm lumii că nu suntem un neam de hoți, ci un neam de oameni cinstiți

Sibiu este locul unde Europa a spus DA României și România a spus DA Europei. Summitul Uniunii Europene de la Sibiu, Summitul Partidului Popular European, organizat de PNL în Muzeul ASTRA arată că România poate fi partener de nădejde al Europei. Sibiul a fost locul de unde s-a văzut în lumea întreagă cine sunt românii care pot să pună umărul la o construcție europeană care să aducă avantaje, beneficii și siguranță pentru fiecare cetățean al României.

În 26 mai la referendum putem fi cu toții alături de Klaus Iohannis, să-i dăm Președintelui României o echipă puternică în Parlamentul European, în Parlamentul României și un Guvern format din oameni integri, competenți și dedicați interesului public. Numai așa primarii, aleșii locali pot să-și ajute comunitățile bine și repede, pentru ca oamenii să simtă direct marele avantaj de a fi în Europa unită. Aceasta este singura soluție. Nicio altă variantă nu reprezintă calea pentru ca România toată să se dezvolte repede și bine.

Foto echipa PNL 13 mai 2019

”În 26 mai, avem două voturi: DA la referendum, să oprim frăția corupților care au acaparat România și DA pentru PNL pentru a reda România oamenilor cinstiți. Votul la referendum va fi urmat de o moțiune de cenzură în Parlamentul României unde dumneavoastră puteți să arătați forța de a schimba destinul României care a fost acaparat în momentul de față de o grupare cu comportament de tip infracțional. Am încredere în România care va deschide ochii și care-și va cere drepturile, își va cere drepturile în Europa, își va cere drepturile pentru fiecare dintre dumneavoastră. Dar forța schimbării vine din noi și nu ne mai putem permite niciun experiment politic”, Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

14 comentarii

Ciuciu

Acum 3 ani

Din pacate, majoritatea sunt hoti, talhari, mafioti, si multi sustinatori de PSD, tot sunt hoti, talhari, mafioti, si ucigasi, jos cu comunistii !
Raspunde

politrucul

Acum 3 ani

Numai de la PSD? Penelistii ce fac? Acte de caritate cu averile lor fabuloase?
Raspunde

motanul garfield

Acum 3 ani

Din pacate lucrurile nu stau chiar asa... Unii au pus mana pe prea multe case prin mijloace necinstite...Ce parere aveti?
Raspunde

Che

Acum 3 ani

Bine zis, matzule...
Raspunde

Ionut

Acum 3 ani

Un provincial egocentric a spus analistul politic Bogdan Chirieac ,catalogandul pe presedinte la Summit Sibiu 2019!
Raspunde

///...

Acum 3 ani

Buna caracterizare! Dl. Chiereac a vazut multi de-astia...
Raspunde

Ciprian

Acum 3 ani

"Analistul politic" de care amintesti e din aceeasi categorie cu "jurnalistul" Ion Cristoiu, "cantaretul" Guta si ce va fi el, Mugur Ciuvica. Adica din categoria "tonomat"? Bagi banul, selectezi melodia si el canta. Tonomatului nu-i pasa ce melodie selectezi si nici cine baga moneda. Daca maine il plateste KWJ, il va declara cel mare conducator al Romaniei de la Mihai Viteazu.
Raspunde

Ina

Acum 3 ani

A spus cine?!? Conserva ruseasca Chirieac?!? Ahahahaha!!!
Raspunde

Zexe

Acum 3 ani

Sigur, tu ești cel mai cinstit, cu cele două case ciordite prin uz de fals și cu retrocedările către succesorii fasciștilor!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zexe

Acum 3 ani

succesorii fasciștilor Bah tu esti prost de ingheata cerul
Raspunde

Burebista

Acum 3 ani

rade ciob de oala sparta ! :)
Raspunde

B.Utoru

Acum 3 ani

Corect este „neamț de hoți”, nu „neam de hoți”.
Raspunde

Ionut1595

Acum 3 ani

Eu cred ca e clar cine conteaza in Europa si cine este sustinut la nivel european. Restul sunt teleormanisme pentru cei cu patru clase .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus