Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
8°C

Restricții de circulație, pentru cursa ciclistă „Criteriul Primăverii”

Restricții de circulație, pentru cursa ciclistă „Criteriul Primăverii”

Sâmbătă, 18 mai 2019, în Sibiu și zonele rurale adiacente municipiului (Rășinari, Poplaca) se va desfășura a VII-a ediție a competiției cicliste rutiere de masă „Criteriul Primăverii”. Întrecerea, care se derulează ca în toți anii precedenți, sub genericul „Mișcare pentru sănătate” va reuni la start peste 400 concurenți (feminin și masculin) din municipiul și  județul Sibu, precum și din țară, în limitele categoriilor de vârstă 14-17 ani, 18-35 ani, peste 35 ani.

Concursul se înscrie între manifestările și acțiunile din județul Sibiu, subsumate sportului de masă și promovării mersului pe bicicletă ca mijloc alternativ de deplasare, de sport și de agrement.

Traseul competiției, care măsoară 19 km, este: Sibiu, zona Hotelului HILTON (start tehnic) – DJ 106 A (spre Rășinari) – DJ 106 D (spre Poplaca) – Mănăstirea Rășinari – Poplaca – DJ 106 R – Sibiu, Calea Poplăcii (sosire în fața Inspectoratului Județean de Jandarmi).

Pentru siguranța cicliștilor, pe traseul menționat mai sus, sâmbătă, 18 mai a.c. circulația rutieră va fi închisă, după cum urmează:

-Între orele  10,15 - 11,00 pe tronsonul Dumbrava Sibiului (zona Hotelului HILTON) –DJ 106 A spre Păltiniș, până în Rășinari, la intersecția cu DJ 106 D (podul peste râul Șteaza);

- Între orele 10,20 – 12,00 pe DJ 106 D Rășinari (podul peste Șteaza) spre Poplaca – Poplaca -  DJ 106 R spre Sibiu, până în cartierul Valea Aurie, intersecția străzii Calea Poplăcii cu str. Valea Aurie.  Același interval orar de interdicție este valabil și în sensul de mers invers, din Sibiu - Valea Aurie către Poplaca.

Cerându-vă scuze pentru disconfortul creat, sugerăm conducătorilor auto cu urgențe, care necesită deplasarea în zonele adiacente parcursului cicliștilor să utilizeze următoarele variante:

  • Sibiu – DN 1 (Cristian) – DJ 106 E până la Orlat sau spre localitățile din Mărginimea Sibiului;
  • DJ 106 M din Orlat către Gura Râului;
  • DJ 106 J pe Valea Mărăjdiei, pentru cei care merg spre Păltiniș.
În situația în care cicliștii vor parcurge traseul mai rapid, circulația rutieră va fi redeschisă

anticipat intervalelor orare menționate.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus