Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Proiecte mari de infrastructură din Sibiu, demarate de guvernarea PSD

Proiecte mari de infrastructură din Sibiu, demarate de guvernarea PSD

Aflat într-o conferință de presă la Mediaș alături de președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că proiectul centurii ocolitoare a municipiului Mediaș a intrat în linie dreaptă. Procedura de atribuire a contractului este deja ridicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice iar termenul pentru depunerea ofertelor este de 30 mai 2019. Banii necesari realizării acestui proiect important pentru medieșeni sunt deja prevăzuți în buget.

Deși caietul de sarcini a fost contestat, Ministerul Transporturilor a avut câștig de cauză în instanță, astfel încât procedura de atribuire continuă normal.

Un alt proiect extrem de important pentru sibieni este Autostrada Sibiu-Pitești, proiect demarat de guvernarea PSD și pentru care, la ora actuală, există prevăzute în buget sumele necesare. De altfel, a fost desemnat și un câștigător al licitației pentru realizarea primului tronson din această autostradă, Sibiu-Boița.

foto conferinta de presa Medias 3

„Sunt două proiecte vitale pentru sibieni, proiecte pe care am promis că le implementăm și iată că dovedim încă o dată că ne ținem de cuvânt. Să nu uităm că și centura Sibiului, un alt proiect extrem de important, a fost demarat tot pe timpul guvernării PSD, în perioada 2000-2004.

Spre deosebire de PDL, actualul PNL, partid care vorbește doar despre sloganuri, fără a face ceva concret, pentru PSD vorbesc faptele.  La nivelul județului Sibiu, Partidul Social Democrat are o echipă unită din care, pe lângă membrii din Guvernul României, fac parte și domnul senator Viorel Arcaș, domnul senator Nicolae Avram dar și deputatul Ioan Terea, echipă care reușește să aducă proiecte pentru Sibiu. ”, a declarat președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

În cazul ambelor proiecte de infrastructură, câștigătorul licitației va realiza atât faza de proiectare cât și cea de execuție.

 

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

BauBau

Acum 5 ani

De ce naiba tot aveti articole despre astia care fac exact invers ce spun si duc minciuna si statul in stat la un alt nivel?!?
Raspunde

Articol plătit de pesede !!!

Acum 5 ani

Articol plătit de pesede !!!
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 5 ani

Valeu! Tineti-va bine!! Cuc si trifutz in actiune!! Mananca gem si €aca prune!!! Hahahahaha
Raspunde

Zexe

Acum 5 ani

"Biroul de Presă al PSD Sibiu" cum deschid gura mint de se rupe
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zexe

Acum 5 ani

Buei, ești atât de redus că nici măcar propriul „nick” nu-l poți alege și e musai să-l furi de la alții. Ești hoț, ca stăpânul tău, klaus.
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 5 ani

Sunteți ,,decât " nişte şmenari.După revoluție apăruseră pe centru, nişte indivizi care se ocupau cu schimbul valutar ,dar care nu erau altceva decât şmenari.Dacă aveai 100 $ şi doreai să-i schimbi în lei mergeai la valutist să faci tranzacția ,în schimbul $ primeai un teanc de lei(,,datorită" guvernării voastre luminate ,un suc de 2 lei costa acum 200 lei ) .Când ajungeai acasă constatai că în acel teanc de bani ,două sau trei bancnote erau adevărate ,restul fiind ziare decupate .Voi sunteți la fel ,vorbiți de nişte mici realizări ( două bancnote adevărate ) şi promiteți în viitor raiul (teancul de bancnote false ) .Spuneți că ați început începutul unor proiecte ,care vor costa nişte bani pe care îi aveți (banii pentru proiect sau pentru toată lucrarea ?) şi că ea (lucrarea) va fi terminată (când nu se ştie ) pentru că voi spuneți că sunteți oameni de cuvânt .
Raspunde

S

Acum 5 ani

Îmi place faza cu PDL. De parca mai avem boala pe PDL... Unii aveam atunci, dar ne-a trecut, când vedem antieuropenismul PSD și cum vor sa înlocuiască justiția cu politicul și cum își apară infractorii care ii conduc, deși ma gândesc ca sunt unii membri PSD nesantajabili și fără dosare penale, care ar putea sa le ia locul. Și când vedem cum persecuta politic cu jandarmeria protestatarii pașnici. Libertatea e mai importanta decât orice se lauda ca construiește pesedeul. Nu pt toată lumea, evident, dar pt majoritate.
Raspunde

xxx

Acum 5 ani

asi intreba pe acel trif isi mai aduce aminte cit a durat Pina sa finalizat ocolitoarea dela Sibiu sper sa nu dureze si cu cea dela medias tot atita timp atuncea poate sa iese in pensie.
Raspunde

Tromboane Comuniste

Acum 5 ani

Care proiecte, puscariasilor ?!?!? Ca ati taiat bugetul local si faceti boicot la adresa Sibiului si a intregului Ardeal de cand ati ajuns iar sa conduceti, lighioane gretoase ce sunteti.... Spui PSD si vomiti. NUMAI MINCIUNI SI DEMAGOGIE... in ce hal pot sa minta acestii politruci comunistoizi PSD/alde, nu poate nimeni. Sunt ultimele animale care au ajuns la conducerea unei tari in UE.
Raspunde

Toma

Acum 5 ani

Nu vi se pare curios ca aceste promisiuni(MINCIUNI!) vin doar in preajma unor evenimente(a se citi alegeri) iar sansa lor de realizare este ca si a celorlalte adica ZERO?I-am citit nepotelei mele de trei ani planurile voastre si a ras cu pofta!Mai schimbati placa,baieti!Cand va iesi din scena generatia asta de pensionari batrani care va mai crede,nu veti mai fi primiti nici la cosul de gunoi al istoriei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus