Sâmbătă,
02.07.2022
Innorat
Acum
22°C

Umorul ca formă de evadare. „Dumnezeu nu m-a făcut bogat sau mușchiulos, în schimb m-a lăsat gras și cu simțul umorului!”

Umorul ca formă de evadare. „Dumnezeu nu m-a făcut bogat sau mușchiulos, în schimb m-a lăsat gras și cu simțul umorului!”

Dacă Seinfeld ar avea un văr ceva mai corpolent în județul Sibiu, atunci el ar trebui să fie Remus Porumbăcean. Remus a găsit metode perfectă pentru a-și alina supărările: făcându-i pe alții să râdă. Originar din Mediaș, activist în orașul său, tânărul a descoperit că atunci când se simte rău sau când realitatea obositoare îl copleșește, poate instant să treacă la stare de spirit mai bună cu o postare amuzantă pe rețelele de socializare. E o formă de evadare din viața de zi cu zi. Așa a ajuns să aibă un număr însemnat de urmăritori.

„Dumnezeu nu m-a lăsat bogat, mușchiulos și cu o grămadă de femei, în schimb m-a lăsat gras și cu simțul umorului!”, își începe Remus, râzând, descrierea.

Totul a pornit de la un eveniment nefericit care pe Remus l-a demoralizat îngrozitor. După ore bune în care parca nimic nu a reușit să-l îmbuneze, tânărul a făcut o glumă pe seama întâmplării sale, pe care mai apoi a trimis-o prietenilor.

„Am întâmpinat o problemă la locul de muncă foarte gravă care m-a făcut să mă simt foarte rău. Starea proastă a durat câteva ore până când am creat o glumă amuzantă despre eveniment și le-am trimis-o prietenilor mei. Ce s-a întâmplat după aceea este faptul că starea mea de spirit s-a îmbunătățit imediat. Nu vă voi spune că toată durerea a dispărut, altfel aș fi mințit, dar am experimentat o îmbunătățire semnificativă în cel mai scurt timp”, își amintește Remus. De aici până la a posta glumele pe rețelele de socializare a mai fost doar un pas. S-a gândit că în cel mai rău caz, oamenii nu vor reacționa la postările lui și singurii care se vor bucura vor fi în continuare prietenii lui – ceea ce pentru el era și așa îndeajuns. Surpriza a fost că oamenilor chiar le-a plăcut umorul lui și acum, mai în glumă mai în serios, are urmăritori fideli.

„Cum reacționează oamenii la glumele mele? Unii îmi dau like-uri, alții doar le citesc... Unii mă opresc pe stradă, alții mă invadează la locul de muncă, vor poze cu mine, îmi cer autografe… Glumesc, desigur!”, povestește comediantul râzând.

„Tot ce îmi doresc este un zâmbet sincer într-o lume tot mai tristă”

Motivul pentru care se bucură nespus atunci când oamenii reacționează la postările lui este că nu mai suportă să vadă atât de mulți oameni supărați. „Într-o lume tot mai tristă”, spune el, „tot ce îmi doresc e un zâmbet sincer”.

Ideea e stand up comedy îi surâde, dar deocamdată nu merge atât de departe cu glumele. Se mulțumește cu feedback-ul de la internauții care îi citesc glumele pe net.

„Nu exclud ca în viitor să fac stand up comedy, dar momentan mă mulțumesc cu publicarea glumițelor pe Facebook și în cadrul grupului meu de prieteni. Feedback-ul prietenilor este unul interesant având în vedere că ei mă cunosc din copilărie, au ajuns să mă cunoască atât de bine încât nu-mi pot ascunde supărările sub o mască umoristică”, spune acesta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Elena

Acum 3 ani

s-au mutat o familie?
Raspunde

:))))

Acum 3 ani

:))))Asa ii trebuie daca inloc sa isi educe copilu,ea pierde timpul care oricum e foarte pretios,pe la machiaje false.Ce e fals,mai devreme sau mai tarziu cade!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus