Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

PSD se laudă că are posibili candidați la președinție. Lista celor 7

PSD se laudă că are posibili candidați la președinție. Lista celor 7

Fostul secretar general PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit astăzi lista cu cei cinci potențiali candidați ai partidului la alegerile prezidențiale. ”Avem oameni care se poate bate și oricare din ei va intra în turul 2 la alegerile prezidențiale, sunt oameni iubiți de electoratul nostru și au o șansă foarte mare în toamnă. O să dau câteva nume: Liviu Pleșoianu, Olguța Vasilescu, Șerban Nicolae, Eugen Teodorovici și Gabriela Firea”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru Știripesurse.ro

Alte nume vehiculate în media centrală pentru candidatul la alegerile prezidențiale din partea social-democraților sunt președintele Academiei Române, Ion Aurel Pop  dar și prezentatorul TV, Mihai Gâdea. Cu acesta din urmă, fostul președinte al României, Traian Băsescu, nu crede că PSD poate obține mai mult de 0,5%. „Mi-ați pus în față un nume foarte antipatic mie, acest Gâdea, dar cred că PSD dacă și-l ia ca și candidat face 0,5% în primul tur. Nu glumesc. Vorbesc serios. Sigur că exagerez cu 0,5%, dar unul ca Gâdea nu are nicio șansă să fie președintele României. A coborât destul de mult nivelul de exigență la prezidențiale dacă am ajuns să vorbim că e posibil să fie candidat Gâdea. S-a depreciat mult ideea de portret robot al candidatului pentru Președinția României”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Oier roman mandru de neamul nostru

Acum 4 ani

Or fi penibili pesedistii, dar nici cu hipsterii agresivi, atotstiitori, mari corporatisti si mereu pe ciclu de la USR nu mi-e rusine...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

???

Acum 4 ani

Aia sunt condusi de Soros,care le da bani sa tot organizeze mitinguri antipsd? Sau de multinationale sunt finantati protestatarii? Intreb si eu,ca ii vad ca sunt mereu la proteste.Cu miile.Ei cand mai au timp sa lucreze,ca tot omul ptr papa,taxe,rate?Nu le simte nimeni lipsa la servici?
Raspunde

Toma

Acum 4 ani

"Avem oameni care se poate bate..."Daca e exprimarea PSD-istilor treaca dar daca-i a Dvs. corectati-o!
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Sper sa-l aleaga pe Liviu Pleșoianu! 99,9999% din populatia acestei tari a auzit de acest domn :)))))
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Lol , din toti aia 7 , firea e singura care ar putea ajunge la 20% , restul nici nu trec de 10%.
Raspunde

ilie

Acum 4 ani

Pt.acesta cu semnele ??? acuma ai lasa pe cei dela PSD sa mai lucreze ca au avut timp destul sa se ocupe tot numai cu legile justitiei.
Raspunde

Nicu

Acum 4 ani

Ion Aurel Pop este roman ardelean,savant si presedinte al Academiei Romane!Vorba aceea Clujul da presedintele acum!
Raspunde

Hermanndorf

Acum 4 ani

Eu l-as vedea presedinte pe Teodor Birţ!
Raspunde

sibianca

Acum 4 ani

Eu l-asi ruga pe dl. Pop sa nu se bage in cloaca lor de PSD-isti, ar fi pacat pentru stiinta lui. Sa judece bine ininte de a o face. A vazut si comentat mai multe fapte ale comunistilor din PSD. Nu se poate compara cu ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus