Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Suporterii FC Hermannstadt, mesaj de susținere pe Podul Minciunilor

Suporterii FC Hermannstadt, mesaj de susținere pe Podul Minciunilor

Fanii echipei de fotbal FC Hermannstadt au postat azi-noapte pe Podul Minciunilor un mesaj de susținere pentru fotbaliști cu ocazia marelui meci de astăzi.

Astăzi, de la ora 18:00, FC Hermannstadt joacă pe stadionul municipal din Sibiu cu Universitatea Cluj, în returul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. În meciul tur FC Hermannstadt a câștigat cu 2 la 0 la Cluj-Napoca. Toate biletele s-au vândut deja, iar în oraș astăzi sunt așteptați un număr însemnat de suporteri clujeni.

”12.06 - ZI DE SĂRBĂTOARE. SIBIUL RĂMÂNE ÎN FOTBALUL MARE”, au transmis suporterii de pe simbolul Sibiului, din Piața Mică. Mesajul a fost preluat rapid și s-a răspândit în mediul online.

La prima oră a dimineții bannerul nu mai era.

62394870_581758469013998_6461366220489752576_n

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Hermanndorf

Acum 4 ani

Eu si alti 6 colegi de serviciu abia ce am mai gasit bilete la acest meci, dar la inelul al treilea de la tribuna a 2-a. E cam sus, dar sper sa ne bucuram de inca o victorie a baietilor. Multumim Primariei Sibiu, societatilor de constructii locale si in general, seriozitatii administratiei sibiene pentru noul stadion cu cele mai moderne facilitati si multumim pentru respectul aratat comunitatii sibiene! Mandru ca sunt sibian!
Raspunde

rammstein

Acum 4 ani

poate anul asta pana in septembrie sa fie gata adevaratul stadion..!!!...apropo in gara il asteapta la informatii biletul pentru budapesta...!!!...este acolo de trei saptamani...trebuie sa se prezinte cu CI.... auf wiedersehen...!!!!
Raspunde

d

Acum 4 ani

Pana in septembrie ?! Glumesti ! Cel putin 1-2 ani va mai dura pana stadionul va fi cum trebuie sa fie un stadion. Problema e ca nu putem juca acasa in noul sezon fara gazon cu drenare si incalzire(conform LFP)... Acum se liciteaza pt el..se va instala prin septembrie-octombrie..pana atunci vom juca in deplasare iarasi.
Raspunde

...

Acum 4 ani

"Sibiul ramane in fotbalul mare" - sa speram ca locatia unde e afisat mesajul, podul "Minciunilor", nu va fi de rau augur :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus