Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Transfăgărășanul va fi deschis circulației în perioada următoare

Transfăgărășanul va fi deschis circulației în perioada următoare

Drumarii fac eforturi mari în această perioadă pentru a deschide circulația pe Transfăgărășan, cel mai probabil termen fiind 1 iulie. 
Circulatia pe DN 7C - Transfagarasan va fi redeschisa incepand cu 1 iulie, anunta Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov, care lucreaza la indepartarea zapezii de sapte metri pe unele portiuni de drum.
„Mai avem foarte multe de facut. Zapada pe langa perete are si 6-7 metri inaltime. Noi acum lucram la eliberarea unei benzi pentru a permite accesul utilajelor, care sa curete. E doar o banda. Acestea sunt niste lucrari de pregatire, apoi urmeaza sa vedem cat de afectat este carosabilul sub zapada, va trebui sa vedem daca sunt stanci care stau sa cada, mai urmeaza lucrari de siguranta rutiera, parapete, indicatoare. Toamna se aduna toate indicatoarele, acum trebuie remontate, poate e nevoie de plombare. Zapada este doar primul pas”, a declarat, pentru Mediafax, Robert Elekes, purtator de cuvant al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Brasov.
În acest moment, zăpada are între 1 – 1,5 metri pe Transfăgărașan, însa înalțimea crește până la 7 metri în unele locuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus