Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Doi candidați s-au calificat în “finala“ pentru postul de manager al Filarmonicii sibiene

Doi candidați s-au calificat în “finala“ pentru postul de manager al Filarmonicii sibiene

Din cele nouă persoane care s-au înscris în concursul reluat pentru conducerea Filarmonicii de stat Sibiu, în urma verificării dosarelor și a analizei proiectelor de management propuse au mai rămas în competiție două persoane.

Din cei nouă candidați înscriși inițial, unul a fost respins din cauza lipsei unor documente din dosarul de candidatură (documente care să ateste recunoașterea specialității studiilor în România). A urmat analiza proiectelor de management propuse de ceilalți opt candidați, analiză al cărui rezultat a fost publicat în cursul zilei de marți. Proiectul de management al dirijorului Cristian Călin Lupeș a fost notat cu 7,50, în timp ce proiectul semnat de Ivan Lyubenov Iliev a primit nota 7,39.

Notele acordate celorlalți candidați au fost sub șapte, nota minimă necesară pentru trecerea în ultima etapă a concursului, cea a interviului. Această probă este programată pentru ziua de miercuri, 19 iunie.

Este a doua oară când Consiliul Județean Sibiu organizează concursul de ocupare a funcției de manager al Filarmonicii sibiene (care funcționează în subordinea CJ Sibiu). La primul concurs organizat la începutul acestei primăveri, toți cei înscriși au fost declarați respinși. Postul de manager a devenit vacant în urma pensionării lui Ioan Bojin, cel care a condus instițuția în ultimii 18 ani. Mandatul de manager se acordă pe perioada a trei ani, cu posibilitatea prelungirii automate ca urmare a rezultatelor bune obținute.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus