Vineri,
07.08.2020
Partial Noros
Acum
26°C

ALDE Sibiu: PNL și USR vor să fie înfășurați în staniol pentru a nu fi pătați, la fel ca președintele Iohannis

20 Iunie 2019 00:12

ALDE Sibiu: PNL și USR vor să fie înfășurați în staniol pentru a nu fi pătați, la fel ca președintele Iohannis

Președintele ALDE Sibiu a prezentat viziunea lui cu privire la moțiunea de cenzură respinsă marți. ”Am știut că moțiunea aceasta nu e ceva serios când am văzut că a fost trimis Elton John să o citească în plen.  Inițiatorii acestei moțiuni vorbesc de dezbinare, de amenințări, de șantaj, de teroare.  Este foarte ușor să critici guvernarea, însă e foarte greu să vii cu propuneri concrete pentru România, pentru români. La guvernare mai greșești, te erodezi, nu ești pe placul tuturor. De aceea fug și PNL și USR de guvernare. Ei vor să fie înfășurați în staniol pentru a nu fi pătați, la fel ca președintele Iohannis.  Cei din USR  și PNL au fost parte sau au susținut în 2016 guvernarea Cioloș, guvernarea cu zero rezultate, zero realizări pentru România”, spune Ovidiu Gheorghe Tocaciu, președintele ALDE Sibiu într-un comunicat de presă.

Mai mult, acesta spune că după votul din 26 mai, liderii partidelor de opoziție au fugit de responsabilitate. ”Oameni buni, Orban, Barna, Cioloș, Rareș Bogdan, precum și alți lideri înainte de campania electorală anunțau că vin la guvernare, că fac, că dreg. Ce au făcut de o lună de zile? Au fost lupte interne pentru putere, au fugit care încotro de asumarea răspunderii guvernării. Voturile romanilor le-au transformat într-o luptă pentru putere, pentru scaune si privilegii. Aceștia sunt oamenii opoziției: o mână de politicieni care fug de responsabilități, care nu vor să facă lucruri pentru români”, susține Tocaciu.

Liderul ALDE Sibiu asigură că pentru alegerile din toamnă, pentru Președinția României, ALDE va veni cu un candidat capabil să rezolve toate problemele, un candidat cu experiență și care știe ce e bine pentru România.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

S

Acum 1 an

Pai au încercat sa vina la guvernare, ce să-i faci dacă voi ceilalți sunteți majoritari? Aveți o logica de nevertebrate.
Raspunde

S

Acum 1 an

Capabil sa rezolve toate problemele.... Vai de capul vostru, ce exprimări de clasa zero. Clasa zero la nevertebrate. Câte sute de voturi ați avut la Sibiu, bambilicilor?
Raspunde

radu

Acum 1 an

Boss, ati luat sub 2.5% la europarlamentare in Sibiu si inca va mai cheltuiti banii pe astfel de articole?
Raspunde

Toma

Acum 1 an

Poate ca-i bine ca nu a trecut motiunea!Nici un guvern n-ar avea vreo sansa cu parlamentul actual.Voi n-ati inteles nimic din votul de la 26 mai? Sunteti impotriva a tot ce nu face parte din propunerile voastre chiar daca sunt calauzite de cele mai bune intentii.Va veni timpul cand toti veti ajunge ca si ALDE adica ZERO.N-aveti nimic cu poporul-dovada ati dat-o ieri cand legea pensiilor a picat iar cea a pensiilor speciale a trecut;asta arata ca va doare in fund de noi.Voi chiar nu intelegeti ca nimeni nu ar veni la guvernare pana cand voi veti fi spulberati?O guvernare poate fi asumata doar cand ai in spate un parlament responsabil si nu unul format de infractori!
Raspunde

justitiarul

Acum 1 an

Urma alege!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus