Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Dăncilă așteaptă decizia PSD pentru a o susține Pe Kovesi

Dăncilă așteaptă decizia PSD pentru a o susține Pe Kovesi

Premierul Viorica Dăncilă nu exclude susținerea Codruței Kovesi în funcția de procuror-șef european, președintele PSD declarând, vineri, la Galați, că o decizie în acest sens va fi luată în forurile statutare ale partidului, informează Mediafax. Întrebată dacă s-a schimbat ceva în ceea ce privește susținerea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror european, premierul Viorica Dăncilă a spus că nu a discutat acest subiect și nu vrea să vină cu o părere personală, o decizie urmând să fie luată în forurile statutare ale partidului. „Nu am discutat despre acest lucru. Pentru a lua o decizie sau pentru a vedea modul în care ne poziționăm vizavi de acest subiect trebuie să avem o discuție în forurile statutare. Am spus încă de la preluarea mandatului că atunci când luăm decizii nu trebuie să le ia doar președintele sau un grup restrâns. Fiecare decizie trebuie să ne-o asumăm și dacă este o decizie bună, să avem și noi satisfacția acestei decizii în forul în care am luat această decizie, dacă este o decizie rea, să ne-o asumăm cu toții. (...) Trebuie să avem democrație în partid și să luăm deciziile împreună. Nu am discutat acest subiect și nu vreau să vin cu o părere personală. Vreau să vin cu părerea forumului statutar”, a răspuns Dăncilă.

Jean-François Bohnert, contracandidatul Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european, este favorit pentru șefia Parchetului Național Financiar din Franța, corespondentul DNA, relatează postul de televiziune TV5Monde.

În cazul în care Jean-François Bohnert va fi numit în funcția de șef al Parchetului Național Financiar, Laura Codruța Kovesi va deveni singurul candidat pentru funcția de procuror-șef în cadrul Parchetului European.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Benga

Acum 4 ani

Dancila....greata si scarba imensa fata de persoana ta! Daca PSD ajunge sa o sustina pe Kovesi, mai pierde inca 50% din sustinatori. Proasta distruge partidul dar poate asta si este targetul ei!!!!
Raspunde

Jon Lemon

Acum 4 ani

Asta e pesedizarea Romaniei.... haos, prostie, impostura, prefacatorie si saracie la toate capitolele... ar sustine orice acum ca sa-i mai scada din pedeapsa sefului si din dosarele caracatitei conducatoare, in speranta ca vor uita fraierii toate matrapazlacutile, furaciunile si datoriile pe care le-au facut... plus irosirea a inca 3 ani din vietile tuturor romanilor cu circul ieftin de mahala pe care l-au orchestrat acesti goblini psd-alde...gretos e putin spus despre ce se intampla.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus