Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Meteorologii au actualizat codul galben. Sibiul scapă de ploi și vijelii

Meteorologii au actualizat codul galben. Sibiul scapă de ploi și vijelii

Meteorologii au trimis luni dimineață o actualizare a informării privind codul galbel de ploi și vijelii, la Sibiu vremea dând semne de îmbunătățire și temperaturile crescând.

Meteorologii au actualizat, luni, avertizarea cod galben şi au restrâns numărul judeţelor care vor fi afectate. Dacă iniţial erau vizate toate judeţele ţării, cantităţile de precipitaţii putând depăşi 50 de litri pe metru pătrat, acum avertizarea este valabilă în judeţele Argeş, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Harghita şi Prahova.

Administraţia Naţională de Meteorologie a actalizat, luni, avertizarea cod galben pe care a amis-o mai devreme în cursul zilei şi precizează că fenomene pericoloase se pot produce, până la ora 20.00, în judeţele Argeş, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Harghita şi Prahova.

”În intervalul menţionat, vor mai fi manifestări de instabilitate atmosferică local în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, precum şi în Muntenia, unde se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi, posibil, grindină”, au transmis meteorologii.

Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi izolat 35 l/mp.

Iniţial, avertizarea meteorolgilor viza toate judeţele judeţele ţării, până la ora 22.00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus