Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Admiterea în Sibiu 2019. Liceele în care au mai rămas locuri libere

Admiterea în Sibiu 2019. Liceele în care au mai rămas locuri libere

Nouă licee din județul Sibiu mai au locuri libere pentru cei 71 de elevi cărora nu le-a fost atribuit un loc în cadrul primei etape de repartizare computerizată.

Precizăm că numărul total de locuri în liceele din Sibiu în acest an este de 2.296, iar conform informațiilor publicate de Ministerul Educației Naționale, pentru admiterea din acest an s-au înscris 2.227 elevi. Rezultatele afișate astăzi în școli arată că aproape 97% dintre absolvenții claselor a VIII-a au fost admiși la liceu, în timp ce 71 de elevi nu și-au găsit deocamdată locul într-o instituție. La nivelul județului au mai rămas 140 de locuri libere în licee.

http://www.turnulsfatului.ro/2019/07/12/admiterea-in-sibiu-zeci-de-elevi-nerepartizati-inclusiv-cinci-cu-media-7-mai-au-o-sansa/

Astfel, din cele 140 de locuri rămase libere în Sibiu, cele mai multe sunt la Liceul Tehnologic Automecanica din Mediaș - 27. Acestea sunt pentru specializarea Turism și alimentație. Alte 23 de locuri sunt disponibile la Colegiul Tehnic „Mediensis”, tot din Mediaș: 22 locuri pentru specializarea Electronică automatizări și un loc pentru specializarea Economic. La Liceul „Timotei Cipariu” din Dumbrăveni sunt libere 22 de locuri - 14 la profilul Servicii pentru specializarea Economic și 8 la profilul Umanist pentru specializarea Filologie.

De asemenea, pentru a doua etapă de repartizare se vor lua în calcul 19 de locuri libere la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copșa Mică și tot atâtea la Liceul Tehnologic Cisnădie - în ambele cazuri e vorba despre specializarea Electronică automatizări. Tot în Mediaș, la Liceul teoretic „St. L. Roth” sunt disponibile 15 locuri, dintre care 14 pentru Filologie. Locuri libere mai sunt în Miercurea Sibiului, la Liceul Tehnologie „Ilie Macelariu” (6 pentru Comerț); în Talmaciu, la Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” (5 pentru Turism și alimentație); precum și în Avrig, la Liceul Teoregitc „Gh. Lazăr” (4 pentru Filologie).

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus