Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Fără casă, dar cu datorii. Primarul interimar al Sibiului și-a luat un nou credit

Fără casă, dar cu datorii. Primarul interimar al Sibiului și-a luat un nou credit

Corina Bokor, reprezentantă a FDGR în Consiliul local Sibiu, a preluat atibuțiile de primar pe data de 5 iulie, după ce Astrid Fodor a fost suspendată din fucție de către prefect. Potrivit ultimelor sale declarații de avere, Bokor nu are niciun fel de proprietăți sau conturi în bancă, în ultimii ani menționând doar datorii la bancă.

Corina Bokor a fost aleasă consilier local al Sibiului în anul 2012. În prima sa declarație de avere aceasta declara un apartament, pe care l-a cumpărat în anul 2004 și care imobilul era menționat ca bun comun al familiei, dar și un credit, contractat în anul 2007, în valoare de 350.000 lei. Banii au fost rambursați în următorii 10 ani. În 2014, declarația de avere era completată la aceleași rubrici, având venituri salariale ca și consilier, dar și în calitate de referent la FDGR.

La sfârșitul anului 2014 Corina Bokor devine consilier local cu atribuții de viceprimar, luându-i astfel locul lui Astrid Fodor, care a fost aleasă viceprimar cu atribuții de primar, în urma demisiei lui Klaus Iohannis, ales președinte al României. În declarația de avere din mai 2015, menționează că a vândut apartamentul la licitație.

În 2016 devine viceprimar cu mandat întreg, iar în declarația din acel an Bokor declară doar venituri din salarii, ale sale, soțului și fiului - peste 62.000 de lei în total. Următoarele declarații de avere ale Corinei Bokor, depuse în 2017, 2018 și 2019, sunt aproape la fel de albe: veniturile obținute din salariul de viceprimar au crescut de la 48.780 lei la 129.601 lei, fiind singurele schimbări.

În ultima sa declarație Corina Bokor mai menționează că în anul 2018 a luat un nou credit - de 90.000 de lei, cu perioada scadentă 2023. Pe lângă salariul de viceprimar, Corina Bokor mai declară și venitul soțului, sumă hașurată în declarație și alocația fiului minor.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

12 comentarii

filip

Acum 1 an

Cum poate realiza pentru comunitate ceva, un om care nu a putut realiza intr-o viata nimic pentru el sau pentru familia lui?
Raspunde

Un Sibian

Acum 1 an

Hahaahaa Când au case, lumea sare ”ha, uite ce de case are, sigur a furat” :)) când însă nu are, o dăm în cealaltă extremă. Românului nu-i convine nimic, indiferent de situație :))
Raspunde

un sibian

Acum 1 an

Păi nu sunt pe numele ei.... ce e asa de greu de inteles.... a avut apartament, acum nu il mai are.... ce face cu creditul?
Raspunde

Eu

Acum 1 an

Ia verificati-în si rudele de gradul 1. Mai știți primarul din Iași al cărui copil de 5 ani avea puse pe numele lui casa de sute de mii de euro...Donați de la Mătușa Tamara ?
Raspunde

tanti marioara

Acum 1 an

Si unde locuieste cu sotul si fiul minor? In chirie? La parinti? La socri?
Raspunde

Gigi

Acum 1 an

Lasa ca acum ca a ajuns primar are timp să-și cumpere nu 1 apartament ci 2 asa ca sa ne ofticam
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Geme sistemul bugetar de homeless-i si trotinetisti !
Raspunde

Corifeii presei locale

Acum 1 an

1. creditul de 350.000 de lei apare stins prin transfer, nu rambursat 2. venitul hasurat nu apare la rubrica sot/sotie si oricum e putin probabil ca sotul doamnei sa se numeasca Ariana, nu?
Raspunde

Bravo!

Acum 1 an

Daca aveti curiozitatea sa consultati declaratiile publicate pe site ul primariei, o sa aflati ca venitul hasurat e al fiicei doambei Bokor.
Raspunde

ombladon

Acum 1 an

si mihai ce parere are?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus