Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

VIDEO Tras de pe cealaltă bretea. Cum a fost repus pe roți TIR-ul răsturnat pe centura Sibiului

VIDEO Tras de pe cealaltă bretea. Cum a fost repus pe roți TIR-ul răsturnat pe centura Sibiului

Camionul încărcat cu frigidere care s-a răsturnat pe una din bretelele de acces pe centura Sibiului a fost repus pe roți după opt ore de la eveniment.

Un TIR încărcat cu frigidere s-a răsturnat pe breteaua de acces a centurii ocolitoare a Sibiului în cursul dimineții zilei de duminică, au anunțat reprezentanții Direcției regionale de administrare a drumurilor și podurilor. În urma acestui incident, pe breteaua de acces din DN14 (zona Hornbach) către sensul de mers către București au mai putut circula doar vehiculele de mici dimensiuni (turismele). După ce a fost descărcat de marfă, autotrenul a fost golit de marfă și repus pe roți în jurul orei 16:00. Potrivit drumarilor, care au supravegheat operațiunea, aceasta ”a fost una spectaculoasă”. Pentru ca TIR-ul să ajungă din nou pe roți a fost nevoie de restricționarea traficului pe breteaua care asigura legătura între sensul de mers către București al centurii Sibiului și DN14, unde s-a poziționat o autospecială de intervenție pentru vehiculele de mari dimensiuni. De aici, TIR-ul răsturnat a fost tras cu cabluri pentru a fi repus pe roți.

Sursa video: DRDP Brașov

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Lex

Acum 4 ani

Sper sa se repare si parapetii..... ca autoritatile romanesti care au grija de autostrazile alea facute pe jumatate, nici macar nu schimba parapetii sau materialele reflectorizatne... paraseala.
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Sigur o sa repare! O sa puna semnalizatoare bicolore ca de obicei.
Raspunde

cablu

Acum 4 ani

rog drumarii sibieni sa se mai uite la documentare pe tv sa ajunga si ei in sec xxi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus