Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
19°C

Sărbătoare la Sibiu de Ziua Națională a Contabilului Român

Sărbătoare la Sibiu de Ziua Națională a Contabilului Român

La 98 de ani de la înființarea organismului profesional care reprezintă și gestionează profesia contabilă în țara noastră – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), a organizat la Sibiu cea de-a XV-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment ce a avut loc începând cu data de 12 iulie.

Cu această ocazie s-au întâlnit reprezentanți ai mediului de afaceri, ai instituțiilor și ai autorităților de reglementare, precum și alți parteneri de dialog ai CECCAR.

,,Profesia contabilă este o profesie vie, care s-a adaptat și se adaptează întotdeauna la evoluția modelelor de afaceri și a societății în ansamblul ei. Tocmai de aceea, profesia noastră este în plin proces de a se reinventa într-o lume digitalizată și globalizată. Împreună trebuie să depunem toate diligențele ca atât antreprenorii, cât și instituțiile și autoritățile de reglementare, să se poată baza pe noi. Dorim ca aceștia să apeleze cu încredere la competențele și serviciile noastre, să ne considere parteneri strategici așa cum și noi îi considerăm, toate acestea pentru ca afacerile antreprenorilor să conteze în piața globalizată, iar economia națională să se dezvolte’’, sune Bardașu Milica, președinte filiala Sibiu.conferinta contabilitate ceccar contabil (7)Printre cei prezenți au fost 15 invitați speciali, s-a numărat și deputatul PNL Sibiu, Nicolae Neagu. ,,CECCAR este o instituție veche și solidă, iar în acest moment este mai revigorată ca oricând’’, a declarat acesta.

În total au fost aproximativ 100 de participanți din diferite domenii de activitate.

,,Mi se pare un eveniment foarte frumos, sunt la prima ediție, iar ceea ce m-a convins să vin a fost faptul că firma pe care o am lucrează cu acești contabili, de care sunt foarte mulțumit. Sunt mândru că acest eveniment are loc la Sibiu și având în vedere câte au mai fost până acum cred că o să avem parte de mult mai multe și din ce în ce mai mari’’, aspus și Rareș Sârbu, general manager ,,RARA Logistic’’.

conferinta contabilitate ceccar contabil (8)

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus