Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Petrișor Petrescu înaintea meciului Viitorul-FC Hermannstadt: Cu siguranță nu ne vom întoarce cu mâna goală

Petrișor Petrescu înaintea meciului Viitorul-FC Hermannstadt: Cu siguranță nu ne vom întoarce cu mâna goală

Fotbalistul echipei FC Hermannstadt, Petrișor Petrescu, a prefațat meciul din această seară, în deplasare cu Viitorul Constanța.

Petrișor Petrescu crede că, dacă vor pune în practică cele exersate în această săptămână la antrenamente, sibienii se vor întoarce cu cel puțin un punct de pe Litoral.

„Știm cu toții că ne va aștepta un meci greu. Ați văzut și dumneavoastră, Viitorul a avut un start de sezon extraordinar, cu 3 victorii. Aseară au avut un duș rece (6-3 cu Gent în turul 2 preliminar al Ligii Europa), dar știm că au o echipă foarte bună, motiv pentru care dau și mulți jucători la echipele naționale, atât cea de tineret, cât și naționala mare. Dar, cred că e important ceea ce facem noi în teren, iar dacă repetăm ceea ce am pregătit cu Mister toată săptămâna, cu siguranță nu ne vom întoarce cu mâna goală. (...) N-am avut un start extraordinar, avem două înfrângeri... Cred că ne lipsește un pic de încredere. Începem jocurile bine, avem momente prelungite când controlăm jocul, dar după aceea avem o cădere psihică, nu știu de ce. O să încercăm să rezolvăm și această problemă, apoi cu siguranță va fi mult mai bine”, a afirmat mijlocașul.
Înaintea acestui meci, FC Viitorul este liderul clasamentului din Casa Liga 1, cu 6 puncte și golaveraj 6-0, în vreme ce FC Hermannstadt este pe locul 12, fără niciun punct.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ridichie Iglesias

Acum 4 ani

Ati venit cu 3 goluri,deci nu ati venit cu mana goala!
Raspunde

zexe

Acum 4 ani

Așa este, ați venit cu o cârcă de goluri primite.
Raspunde

S

Acum 4 ani

Sigur o sa câștige viitorul la trei goluri diferența cu gent :))) Păcat de ultima faza, mergea un 3-3.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus