Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Incendiu în Sibiel: focul a ajuns și la casele vecinilor

Incendiu în Sibiel: focul a ajuns și la casele vecinilor

Incendiul izbucnit joi după-amiaza la o anexă gospodărească din Sibiel s-a extins și la casele din apropiere, anunță pompierii sibieni.

Actualizare 21:30 Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari după mai bine de trei ore. ”Au fost afectate două imobile de locuit, două  anexe gospodărești precum, și o cantitate însemnată de fân”, anunță reprezentanții ISU Sibiu. În urma lichidării incendiului, autoritățile au rămas la Sibiel pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului prin identificarea și stingerea posibilelor focare care se pot reaprinde.

incendiu sibiel 3

Știre inițială. Mai multe autospeciale de stingere a incendiilor cu apă și spumă sunt direcționate la această oră către Sibiel, unde pe strada Râului un incendiu riscă să ia amploare. “Din primele informații incendiu se manifestă generalizat la trei imobile de locuit și două anexe gospodărești. Momentan nu sunt victime. Intervenția se află în dinamică“, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență.

incendiu sibiel 2

Sursa foto: ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5037

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus