Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Terorizată de soț, o femeie a luat ordin de protecție. Bărbatul a ajuns chiar și așa la ușa ei

Terorizată de soț, o femeie a luat ordin de protecție. Bărbatul a ajuns chiar și așa la ușa ei

O femeie s-a trezit la ușă cu bărbatul de care urmează să divorțeze, după ce a fost agresiv cu ea în timp ce locuiau împreună. Tânărului îi este interzis să se apropie de femeie și de copilul lor de 8 luni.

La data de 8 august, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în localitatea Boița, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a măsurilor dispuse prin ordin de protecție. Potrivit polițiștilor sibieni, tot ieri, în jurul orei 16:00, bărbatul a fost surprins de polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu în timp ce bătea la ușa apartamentului femeii, deși aceasta beneficiază de un ordin de protecție, prin dispoziția instanței bărbatul fiind obligat să nu se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de femeie sau de locuința acesteia.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către polițiști și administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus