Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Reduceri la flori de Sfânta Maria, la Sera de Flori Camelia, din Poplaca

Reduceri la flori de Sfânta Maria, la Sera de Flori Camelia, din Poplaca

Ca de fiecare sărbătoare majoră, când prețurile florilor cresc cam peste tot în mod semnificativ, Sera de Flori Camelia’s anunță reduceri și multe surprize.

Atunci când esti în căutarea unui cadou deosebit și frumos, mai ales într-o zi atât de specială pe cât este Sf. Maria, aici vei găsi cu siguranță ceva care va aduce zâmbete și mult parfum.

„Noi vindem preponderent la bucată florile, către persoane fizice. Încă avem mulți clienți surprinși să afle că pot cumpăra chiar și o floare de la noi, inclusiv ambalată frumos pentru a fi dată cadou. Ne-am poziționat cu prețurile astfel încât raportul calitate preț să fie cel mai bun, noi nefăcând rabat la materialul genetic folosit și la materialele auxiliare din procesul de producție. Vindem en-gros relativ puțin, însă acest segment creste an de an în mod încurajator”, spun cei de la Sera de Flori Camelia’s.

Multitudinea de culori este uimitoare. Zeci de nuanțe, atât de diferite, vesele și proaspete, îți fac cu ochiul de jur împrejurul fermei. Crizanteme Pitice, Hortensii, Trandafiri, Kalanchoe, multe plante verzi de interior, de exterior, conifere, foioase, mari, mici, tufișuri, columnare sau globulare...

„Anul aceste am dublat suprafața de producție și avem totodată de aproape trei ori mai multe specii de flori și plante. Avem noi sere moderne instalate, am mărit suprafața florilor crescute în aer liber și suntem mândri că am demarat dezvoltarea zonei de Plante verzi, perene, de grădină sau balcon”, spune Vasile Nicoleta, artizanul afacerii de la intrarea din Comuna Poplaca, la nici șase km de Sibiu.
Este adevărat că aici este Raiul pe Pământ. Poți petrece timp admirând florile, făcând fotografii, alegând pe îndelete ceea ce îți place cu adevărat, dintre zecile de mii de ghivece ce își așteaptă cumpărătorii și, nu în ultimul rând, să primești sfaturi de grădinărit, de întreținere a plantelor și florilor.

„Ne dorim să devenim un punct de atracție și referință pentru sibieni. Vrem ca anul următor să adăugăm în sortimentație inclusiv plante perene de mari dimensiuni și să extindem gama de specii (în prezent deținem peste 200). Vrem să avem fiecare specie pe stoc permanent, să fie aclimatizată și gata de plantare. Anul acesta am reușit să realizăm o parte din acest deziderat. Anul viitor vom dubla suprafața și sperăm ca în 2 ani să fim la nivelul propus”, spune Dan Vasile - administratorul afacerii din Poplaca.

Screenshot 2019-08-13 at 11.32.52

În total în afacere soții Vasile au investit peste 1 milion euro, însă în viitor, dat fiind ritmul de dezvoltare de peste 30-40% anual, se gândesc să acceseze fonduri europene sau chiar să atragă investitori alături de ei.

„Din păcate, cu băncile merge foarte greu în acest gen de afacere, deși am trecut de momentele critice de la începutul activității. Știm ce facem, avem un istoric foarte bun an de an, obținem creșteri substanțiale, suntem profitabili, nu avem datorii. Totuși, dezvoltarea necesită investiții care ne vor depăși în viitor, în condițiile în care am reinvestit, an de an, întreg profitul operațional, și din aceasta cauză ne gândim să căutăm resurse, inclusiv prin vânzarea unui pachet de acțiuni, astfel încât să continuăm ritmul actual al dezvoltării.

Screenshot 2019-08-13 at 11.32.01

Există un potențial uriaș pe zona online, unde stăm foarte bine, din punct de vedere al traficului generat de căutări directe, cu site-ul www.decodays.ro. Potențial uriaș există și pe zona de distribuție, unde am refuzat momentan colaborări cu mari rețele de hipermarket-uri, cât și potențial de deschidere a propriei rețele de retail”, încheie Dan Vasile.

Până la noi surprize, vă invităm să faceți o vizită la Sera de Flori Camelia’s, în Comuna Poplaca, într-un peisaj de vis, unde cu siguranță veți putea găsi cadoul potrivit pentru cei dragi sau pentru dumneavoastră.

 

Screenshot 2019-08-13 at 11.31.35

Screenshot 2019-08-13 at 11.33.11

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus