Joi,
22.02.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Trif: Sibiul este una dintre cele mai ofertante destinații turistice

Trif: Sibiul este una dintre cele mai ofertante destinații turistice

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunțat printr-un comunicat de presă că Sibiul a fost inclus într-un info-trip organizat pentru blogeri și influenceri din Dubai. “Știu că locuitorii din Emirate sunt dornici să descopere țara noastră, mai ales că, aceștia sunt atrași de peisajele impresionante din zonele montane și de istoria ce se ascunde în castelele și bisericile din România. Nu întâmplător Sibiul a fost inclus în programul de vizită din cadrul infotripului organizat de Ministerul Turismului, ci tocmai pentru că județul nostru este una dintre cele mai ofertante destinații din acest punct de vedere”, a anunțat ministrul.

Trif a detaliat programul propus pentru invitați în județul Sibiu:  ”Cei nouă jurnaliști, bloggeri și influenceri din Dubai au fost vrăjiți de Centrul Vechi al Sibiului, dar și de Muzeul Astra, cel mai mare muzeu în aer liber din România, unde au putut descoperi cum arată locuințele tradiționale din țara noastră și au fost impresionați de obiceiurile și meștegurile din zona Ardealului. Vizita invitaților din Dubai a fost cu atât mai impresionantă, mai ales că au putut experimenta un prânz cu specific ardelenesc chiar în vârful munților, la Bâlea Lac. Jurnaliștii și bloggeri din Dubai au făcut sute de fotografii în locurile pe care le-au vizitat, iar Transfăgărășanul i-a fascinant complet, mai ales că cea mai frumoasă șosea din lume, așa cum au numit-o prezentatorii emisiunii Top Gear, a putut fi văzută din telecabină. Călătoria a continuat în județul Sibiu, la Valea Viilor, unde participanții la infotrip au vizitat Biserica evanghelică fortificată construită în secolul XV, un lăcaș de cult care se găsește pe lista monumentelor istorice UNESCO. Fiecare dintre aceste locuri superbe vor fi promovate de grupul de influenceri aflat în România atât în media, cât și în presa online din Dubai, dar și pe paginile de pe rețelele de socializare ale fiecăruia dintre partcipanți. Promovarea online este una dintre cele mai eficiente și rapide metode de a face cunoscute obiectivele turistice din țara noastră, de aceea Ministerului Turismului organizează periodic infotrip-uri la care participă jurnaliști și formatori de opinie din toate colțurile lumii. Astfel, la Sibiu au ajuns în ultimul an zeci de jurnaliști din diverse țări din Europa, America sau Asia în cadrul infotrip-urile organizate de Ministerul Turismului”, a declarat Bogdan Trif, Ministrul Turismului și Președinte al Organizației Județene PSD Sibiu.

jurnalisti Dubai festival Piata Mare jurnalisti Dubai în Piata Mare

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dorin Paraian

Acum 4 ani

Sibiul e peste Viena, Budapesta s-au Basel! Decat la Valcea e m-ai frumos..
Raspunde

@Dorin Paraian

Acum 4 ani

Tu trbuie sa inveti gramatica si apoi sa-ti dai cu parerea!
Raspunde

Vasile Von Vasile

Acum 4 ani

Nu zău?
Raspunde

yyy

Acum 4 ani

stima noastra si mandria, domnu' Bogdan, mare om...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Anda

Acum 4 ani

Sper sa nu ne umplem de araboi numa... sa fim nevoiti sa ne inarmam si sa traim ca in America sau suburbiile Parisului, Londrei si altor mari orase vestice. Ar fi foarte trist...
Raspunde

Deutsche Welle

Acum 4 ani

@Anda --- este deja trist , draga Anda - deschide ochii !
Raspunde

Johnny Cash

Acum 4 ani

Pinguinul de Trif nu e ala care zicea ca Sibiul nu conteaza pe harta turismului romanesc ? http://www.turnulsfatului.ro/2018/09/14/trif-ministrul-turismului-neprofesionist-in-aprecierile-la-adresa-sibiului-consternant-ce-sa-mai-zic/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus