Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Noul prefect va fi învestit vineri

Noul prefect va fi învestit vineri

Maria Minea, secretarul comunei Loamneș, numită prefect de Sibiu în urma unei decizii a premierului Viorica Dăncilă va fi învestită în funcție mâine, vineri 23 august, de la ora 11.

Învestirea oficială va fi făcută de Adrian Florescu, numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne în aceeași ședință de guvern în care a fost numită și Maria Minea în funcția de prefect de Sibiu. Adrian Florescu a fost înainte de a fi numit secretar de stat în MAI prefect de Gorj.

Maria Minea a fost secretar al municipiului Mediaș din 2009, până în iulie 2016, când a demisionat după alegerea în funcția de primar a lui Gheorghe Roman. Înainte de asta, Maria Minea a fost director al Direcţiei de Asistenţă Socială Mediaş.

Conform declarației de avere, are o casă de 120 mp în Mediaș, un autoturism Chevrolet Aveo din 2008, dar și un credit de 39.000 de lei la Banca Transilvania.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Senatorul melcilor

Acum 3 ani

E mâna mea......
Raspunde

Sf.Gheorghe

Acum 3 ani

....mici, gratare, protape, se vede ca-i place mancarea
Raspunde

HOP

Acum 3 ani

sa vedem declaratia pe avere dupa 1 an !!!!!
Raspunde

justitiarul

Acum 3 ani

dar ce perforamante are aceasta "duoamna", nu ne intereseaza casa, masina are....va spun eu ZERO performante, acesta fosta infirmiera de spital din Medias...acum mare "duoamna"
Raspunde

sibianca

Acum 3 ani

Aceeasi Marie cu alta palarie! Pleaca un bruneta si vine una blonda …. Pleaca secretara din Rosia , vine secretara din Loamnes !
Raspunde

prefectura

Acum 3 ani

Oricum prefect ca dna. Muntean nu va mai fi curând. Felicitări doamna Muntean
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus