Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Bani pentru elevii cu 10 de la Guvernul Dăncilă. Câți sunt din Sibiu

Bani pentru elevii cu 10 de la Guvernul Dăncilă. Câți sunt din Sibiu

Guvernul va aproba, în ședinta de azi, proiectul de hotărâre privind acordarea de stimulente financiare elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie.

Astfel, fiecare absolvent al clasei a VIII-a care a obținut nota 10 la examenul de evaluare naţională în acest an va primi 1.000 de lei, iar  cei care au absolvit liceul cu media maximă - câte 3000.

La nivelul județului Sibiu, 8 elevi au obținut media 10: Aron Bogdan Ștefan (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Crețu Maria Crina (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Geamănu David Ștefan (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Mirișan Mara (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Șerban Maria Alexandra (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Șoaită Maria Sînziana (Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu), Sas Andrei (Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu) și Vlad Andreea Maria (Liceul Teoretic ”Constantin Noica” Sibiu).

În ceea ceprivește rezultatele de la Bacalaureat, în acest an niciun tânăr din Sibiu nu a reușit să obțină media 10, cea mai mare fiind de 9,93.

La nivel național sunt 459 de absolvenți de clasa a VIII-a și 235 de absolvenți de clasa a XII-a cu media 10 la cele două tipuri de examen.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

scepticul

Acum 3 ani

Majoritatea de la Lazar. Ce le da Dancila sunt bani de covrigi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus