Marţi,
30.11.2021
Innorat
Acum
3°C

CNAIR anunță că a primit zece oferte pentru lotul 4 al autostrăzii Sibiu-Pitești

CNAIR anunță că a primit zece oferte pentru lotul 4 al autostrăzii Sibiu-Pitești

Şase companii şi patru asocieri au depus oferte pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 4, Tigveni-Curtea de Argeş, a Autostrăzii Sibiu - Piteşti, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

Ofertele au fost depuse de: Aktor Technical Societe Anonyme; Asocierea Alsim Alarko Sanayi Tesisleri Ve Ticaret AS - Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret AS; China Railway 14th Bureau Group CO; Asocierea IC Ictas Insaat Sanayi Ve Ticaret AS - Constructii SA; Impresa Pizzarotti & C SpA; Asocierea Kalyon Insaat Sanayi Ve Ticaret AS - Met-Gun Insaat Taahhut Ve Ticaret AS; Mapa Insaat Ve Ticaret AS; Porr Construct SRL; Strabag SRL; Asocierea Rizzani de Eccher SpA - Tirrena Scavi SpA - Ozgun Insaat Taahhut Sanayi Ve Ticaret Limited Sirketi.

"De la această dată începe procesul de evaluare, Comisia de Evaluare urmând a analiza ofertele în conformitate cu prevederile Documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice", se menţionează în comunicat.

Valoarea estimată a contractului este de 2.000.162.437 lei fără TVA, iar durata contractului este de 60 luni, din care 16 luni perioada de proiectare şi 44 luni perioada de execuţie. De asemenea, perioada de garanţie a lucrărilor este de 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanţi până la maximum 10 ani.

Lungimea secţiunii 4, Tigveni - Curtea de Argeş este de 9,86 km, din care 1,35 km aferenţi tunelului Momâia.

Autostrada Sibiu-Piteşti va avea o lungime de 123 km şi este împărţită pe cinci secţiuni.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

HOP

Acum 2 ani

o multime de firme,citi din astia sint in stare sa termine? aia de la Constructii s.a.,nu au fost in stare sa faca un stadion,citi ca or fi de aceiasi valoare profesionala ,nu ca cei de la Constructii s.a. nu ar fi in stare sa construiasca ditai soseaua,dar cred ca daca chiar vreti cu adevarat... aduceti chinezii,care-s disciplinati si harnici ! nu se va intimpla nimic ,astea-s furtuni mincinoase ,!!!!
Raspunde

Monkey Business Romania

Acum 2 ani

Sigur ca acum ne anunta marea firma de partid tot felul de lucruri interesante... iti ia mai putin de 5 minute sa scrii un text si sa-l trimiti la presa. Apoi vin inca 4-5 ani de tolanit, luat milioane, plecat in concedii, viata buna. Merita... cateva declaratii de-astea pe an, nu ?... adica o nimica toata pentru o viata de lux. Probabil si lor li se pare ireal... dar merge...merge de 30 de ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus