Miercuri,
08.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Augustin Sava și Traian Stoiță  vor conduce campania lui Mircea Diaconu în Sibiu

Fostul director al Aeroportului Sibiu, Augustin Sava și solistul de muzică populară Traian Stoiță vor fi coordonatorii campaniei electorale în județul Sibiu a candidatului Pro România și ALDE, Mircea Diaconu. ”PRO România Sibiu are o echipă de oameni competenți, profesioniști, este drept cu o scurtă experiență politică, pregătită să susțină tehnic acest proiect ambițios. Am ales să avem o campanie prezidențială în care să ne bazăm pe proiecte, pe idei și pe dialogul cu cetățenii.  Vom promova de asemenea bunul simț, profesionalismul și modestia, considerând că Mircea Diaconu se potrivește foarte bine acestui profil. Faptul că doi dintre candidații la prezidențiale sunt sibieni, este o realitate pe care organizațiile PRO România Sibiu și ALDE Sibiu o cunosc foarte bine și care aduce și mai multă motivație și determinare în această competiție electorală”, se arată într-un comunicat de presă remis de Pro România Sibiu.

Vineri s-a desfășurat prima întâlnire a reprezentanților PRO România Sibiu și ALDE Sibiu, după stabilirea alianței, pentru stabilirea modului de cooperare și susținere a candidatului independent Mircea Diaconu, la funcția de Președinte al României.   ”Principalele teme de discuție au vizat campania de strângere de semnături și constituirea un comitet de coordonare la nivel local, in vederea stabilirii unui calendar al activităților viitoare, în precampania electorală de susținere a candidatului independent Mircea Diaconu”, se mai arată în comunicat.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Zinco

Acum 2 ani

E clar. Cine se aseamana, se aduna! Traian Stoita, cantaretul lui Dragnea, a ajuns sa cante acum si pentru asta. O sa ne distram de minune. Care e scorul pe care il vizeaza? 3%?
Raspunde

Aldeiceanu cinci neveste

Acum 2 ani

Eu zic 5%, cat are fruntasul de pe podul de la Agigea!
Raspunde

Antrenor de ursuleti

Acum 2 ani

”PRO România Sibiu are o echipă de oameni competenți, profesioniști, este drept cu o scurtă experiență politică, pregătită să susțină tehnic acest proiect ambițios" Cu fosti securisti ? Oameni competenti ? profesionisti ? Prostia e numuritoare !
Raspunde

alde4la100

Acum 2 ani

sunteti de tot rasul !
Raspunde

Oana

Acum 2 ani

Tot Stoita a fost coordonator si la campania pentru europarlamentare. Cat a scos acest coordonator la Sibiu? 2%, 3%? HAHAHAHAHA, ce gluma buna.
Raspunde

Ana

Acum 2 ani

Niste idioti amandoi.sava e un om fara caracter cu o atitudine care lasa mult de dorit.....
Raspunde

Marius

Acum 2 ani

Eu semnez daca-mi dau 1 kg. de "Mere rosii"...
Raspunde

oportunistii

Acum 2 ani

Un om cu caracter slab, cand nu reuseste profesional, intra in politica.
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Bravo , felicitari, doi oameni supercompetenti! Fiecare aduce cate 1% , deci 2% pt. actorasul ratat! Sa fie primite!
Raspunde

teleormaneanul

Acum 2 ani

De ce nu si-a ales niste profesionisti? Cred ca acesti doi domni sunt amatori in aceasta problema...
Raspunde

Aviatorul

Acum 2 ani

Acest pensionar Sava un om atât de bun și minunat în loc sa își vadă de pensie se ocupa de politica...ne mai având grade care să-i fie date , a fost înaintat la gradul de neam prost...
Raspunde

Un pensionar tembel...

Acum 2 ani

Parca acum il vad pe Sava cum se plimba prin Aeroport cu o alura de suficienta de parca el o vulcanizat roata avionului...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus