Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Peste 25.000 de sibieni au semnat până acum pentru Klaus Iohannis. ”A demonstrat că este un președinte bun!”

Peste 25.000 de sibieni au semnat până acum pentru Klaus Iohannis. ”A demonstrat că este un președinte bun!”

Sibienii au semnat în număr impresionant pentru candidatura lui Klaus Iohannis la președinția României. Până în acest moment, peste 25.000 de sibieni au semnat pe listele PNL Sibiu. ”Sibienii își susțin Președintele pentru al doilea mandat! Campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis a adunat împreună, zilele acestea, peste 25 000 de sibieni care susțin proiectul Președintelui”, a anunțat președinta organizației PNL Sibiu, Raluca Turcan.

”Nu reprezintă așa cum s-a întâmplat la atâtea alte alegeri, răul cel mai mic, ci, așa cum a demonstrat timp de cinci ani, pur și simplu binele”

Liderul liberalilor din Camera Deputaților spune că odată cu această candidatură a președintelui Iohannis românii pot alege un proiect politic, nu se vor mai concetra cu un vot împotriva unor politicieni. ”Trecutul ne-a unit deseori împotrivă: împotriva unor ordonanțe, împotriva corupților, împotriva unor politicieni, dar de mai puține ori poate, PENTRU un proiect politic. Ei bine, românii sunt acum împreună pentru un om în care cred și care nu reprezintă așa cum s-a întâmplat la atâtea alte alegeri, răul cel mai mic, ci, așa cum a demonstrat timp de cinci ani, pur și simplu binele. Binele acela de care avem nevoie pentru a ne crește copiii în continuare aici, binele simplu. Binele normal”, spune Turcan.

foto PNL 2

Valul de sibieni care vin să semneze la corturile amenajate de liberali nu ține de faptul că Iohannis a fost un primar bun al municipiului, cât pentru că a dovedit că este un președinte foarte bun. ”Sibienii semnează pentru Klaus Iohannis și o fac nu doar fiindcă l-au văzut la ei pe stradă de atâtea ori și fiindcă a fost un primar bun, ci pentru că a demonstrat că este un președinte bun!”, a mai spus Raluca Turcan.

Președintele susține o nouă majoritate după alegeri

Președintele Klaus Iohannis a anunțat pe pagina sa de Facebook că după alegeri se poate realiza o nouă majoritate care să schimbe cursul actualei politici desfășurate la nivel guvernamental. ”De-a lungul mandatului meu, am protejat democrația în momente cruciale, am menținut România pe drumul său european, am blocat multe dintre asalturile asupra justiției, am mobilizat 6,4 milioane de români pentru a salva lupta anticorupție, m-am implicat pentru a garanta dreptul românilor din diaspora de a vota în condiții normale și decente. Însă toate acestea nu sunt suficiente. După alegeri, cu o nouă majoritate, în mod constituțional, putem face mult mai mult împreună”, a scris Klaus Iohannis.

foto PNL 3-1

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lori Bunea

Acum 3 ani

Sasalaul reales, La al nspelea congres!!!
Raspunde

@@@

Acum 3 ani

Pentru tara si popor Johannis - ambasador!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Voltaire

Acum 3 ani

Cringe
Raspunde

Relu Miclaus

Acum 3 ani

Sa vie sa ne deie pensii si salarii si sa faca pentru tineri autostrazi si camine culturale!
Raspunde

scepticul

Acum 3 ani

Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce vorbesc!
Raspunde

electoratul pacalit

Acum 3 ani

Da, bun, ca nu zice nimic!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus