Joi,
01.12.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
3°C

Sibiul găzduiește un nou eveniment de talie europeană

Sibiul găzduiește un nou eveniment de talie europeană

Un eveniment de talie europeană își face loc pe agenda culturală a Sibiului. „Rute Culturale pentru Turism Cultural” are loc în perioada 2-3 octombrie și va fi găzduit de Muzeul ASTRA și Casa de Cultură din Cisnădie.

Sibiul găzduiește un eveniment de talie europeană în luna octombrie a anului curent. Consiliul European a decis ca ediția a noua  să fie organizată în România. Astfel forumul consultativ anual „Cultural Routes for Cultural Tourism” (n.r. Rute Culturale pentru Turism Cultural) va avea loc în perioada 2-4 octombrie la Muzeul ASTRA și în Cisnădie.

Acest forum are scopul de a consolida oportunități pentru rutele culturale și să continue să concerteze eforturile asupra pieței de turism în plină creștere. Participații forumului vor identifica tradițiile și moștenirea culturală, vor stimula și vor ajuta dezvoltarea economică și turistică la nivel local, regional și național. Se va încuraja creativitatea și inovațiile în domeniul culturii pentru a face experiența turistică mai interesantă și plăcută. De asemenea, vor ajuta la stârnirea unui schimb cultural și deschiderea unui dialog între țările Europene și restul lumii.

În cadrul evenimentului „Rute Culturale pentru Turism Cultural” participații vor avea parte de întâlniri în Muzeul Astra și Cisnădie în primele două zile. Cea de-a treia zi este rezervată călătoriilor în județul Sibiu, iar printre localitățile implicate se numără Slimnic, Mediaș, Biertan, Dumbrăveni și Șura Mare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus