Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

FOTO-Suspiciuni de poluare pe Valea Ștezii. Autoritățile nu au găsit nimic

FOTO-Suspiciuni de poluare pe Valea Ștezii. Autoritățile nu au găsit nimic

La începutul acestei săptămâni mai mulți sibieni s-au alertat după ce au observat apa pe Valea Ștezii de o culoare neobișnuită.

Unii dintre cei care au văzut fenomentul au sesizat instituțiile statului, alții ne-au scris pe adresa redacției.

”Nu cred că poate arăta așa de la ploaie”, ”Eu nu sunt expert, însă culoarea aceasta nu este deloc naturală” sau ”Periodic apa capătă diferite culori de la cei care o folosesc pentru a deverse diferite substanțe în amonte”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la sibieni.

Iată mai jos cum arăta apa Șebeșului:

valea stezii poluata valea stezii poluare valea stezii cu poluare

Reporterul Turnul Sfatului a cerut un punct de vedere pe această temă reprezentanților Sistemului de Gospodărire a Apelor Sibiu. Directorul instituției ne-a transmis, într-un mesaj scris, că și ei au primit sesizări în ziua respectivă și că în cel mult 20 de minute specialiștii trimiși s-au deplasat la fața locului. Însă n-au mai găsit nimic ciudat.

Redăm mai jos răspunsul SGA Sibiu:

sga

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Eu

Acum 2 ani

Se spala Lana
Raspunde

Sibian

Acum 2 ani

Ce institutii? Ele exista? Sunt cumva aceiasi care au zis de polouarea de pe Olt,in care au murit mii de pesti, ca nu exista? Asociatia de pescari din Sibiu a trimis probe la Buicuresti si de acolo au primit rezultatul ca a fost poluare!!! Ce impostori astia de la ape
Raspunde

Anonymus

Acum 2 ani

deci culoarea aia a aparut ca asa s-a hotarat raul sa se coloreze... foarte buni astia de la apele romane. :(
Raspunde

io de la tara

Acum 2 ani

si Sevisul "se coloreaza" in fiecare seara pe la ora 11.00-12.00 si pute a dejectii de vaci/porci/oi culoarea respectiva.
Raspunde

(Ion) Glasul Pãmântului

Acum 2 ani

Las modul concret: va rog sa nu va panicati, stimati concetateni. Exista suspiciunea rezonabila cum ca vreo cateva mãtuşi neaoşe din zona au iesit la pãrãu' ca sa-si spele ţoalele, dupa metoda din strabuni...! Deci culoarea apei este doar rezultatul procesului de clatire a clãbucilor generati de utilizarea stramoşescului sapun de casã, produs dupa retete ecologice, din produse eminamente bio (adica environment-friendly) ! La modul principial: va rog sa nu va alarmati deoarece Mama Natura are capacitatea de auto-epurare si auto-conservare de milenii, fara implicarea jivinelor care sãlãşluiesc pe Terra. Q.E.D.!
Raspunde

Ciobanii din Sibiu...

Acum 2 ani

Se dezinfecteaza, se curata chimic lana oilor. Asta se intampla an de an peste tot in apropierea paraielor.
Raspunde

Tatiana Lotrean

Acum 2 ani

Traditii, patriotism, datini strabune, romanism pur!
Raspunde

Iooo

Acum 2 ani

Angajatii Apelor Romane si Protectiei mediului incaseaza bani degeaba. Aici nu au gasit nimic, pe Olt nu au gasit nimic, asfaltul aruncat peste pod sau in Olt nu i-a deranjat.
Raspunde

gogu

Acum 2 ani

Pai daca se iau masuri asa ochiometrice normal ca nu se gaseste nimic. Mergeti bai cu eprubete si luati mostre. Si spuneti adevarul ca nu se panicheaza nimeni dor raufacatorii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus