Miercuri,
01.12.2021
Innorat
Acum
5°C

Alianța electorală UN OM, înregistrează un succes neașteptat la Sibiu

Alianța electorală UN OM, înregistrează un succes neașteptat la Sibiu

COMUNICAT DE PRESĂ­ Alianța electorală UN OM

Voluntarii echipei de campanie a candidatului Mircea Diaconu, coordonați de Traian Stoiță (ALDE) și Gheorghe Vintilă (Pro România), reușesc în aceste zile să adune un număr neașteptat de semnături din partea sibienilor pentru candidatura domnului Diaconu.

În corturile amplasate în municipiu poposesc oameni care își exprimă interesul și bucuria de a susține un candidat diferit, un om simplu și creativ, pentru ROMÂNIA!

Vă așteptăm alături de noi! Cu Mircea Diaconu, pentru o Românie demnă!

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

maria

Acum 2 ani

uimirea vine din faptul ca sibienii voteaza cu un neamt care isi vinde tare ...deci la sbiu nu au crezut ca vor avea asa succes...dar si eu sibianca..care am si lucrat cu acest individ ii indemn pe toti la o schimbare - un om simplu ..votati unul de-al nostru
Raspunde

@maria

Acum 2 ani

Faptul ca esti sibianca nu-i o garantie ca ai dreptate!Sunt atatia sibieni care bat campii.Erai de mai multa de incredere daca nu-ti vedeam scrisul si mai ales,daca nu-ti stiam modul de gandire!
Raspunde

Mircea Diaconescu

Acum 2 ani

Cheia de 14 a acestui succes fulminant este tocmai Traian Stoita!Ati vazut rezultatul exceptional obtinut de ALDE in precedentele alegeri?Tot el le-a coordonat!Iar succesul neasteptat(nerecunoscut din modestie!) este ca in primele doua zile au obtinut 3(!!!) semnaturi iar in urmatoarele numarul lor s-a dublat!
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Sa vedem daca actorasul depaseste scorul de 4% al lui tradiceanu!
Raspunde

...

Acum 2 ani

Unde nu există concurență, nu putem vorbi de democrație.
Raspunde

S

Acum 2 ani

@maria De-al nostru înseamnă sibian. Nu prea pari tu sibianca dacă-i spui neamț în loc de sas.
Raspunde

Deutsche Welle

Acum 2 ani

Cel mai bun castiga !! Sau ?
Raspunde

Alianta Un Gândac

Acum 2 ani

Hopa...s-o trezit demintatea din furunculul politic numit ALDE si a mai facut un cap... acest ilustru bugetar de lux, Mircea Diaconu. In 2019 ajungem sa avem la prezidentiale candidati ca Viorica, Diaconu si acel vierme Cumpanasu.... toate emanatii urat mirositoare ale ciumei rosii, putreda si gangrenata ca intotdeauna dar mai slaba ca oricand si mai disperata. Incearca aceleasi manevre ca in anii 90, anii de glorie... umplerea scenei politice cu personaje grotesti, care sa faca scandal, in timp ce ei continua sa fure si sa domine. Sa speram ca s-au trezit romanii si e pe bune, sa scape Romania odata de aceste dejectii ale mahalalelor, scolilor false si puscariilor, numite PSD, ALDE, ProRomania si acolitii. Parca s-a varsat o hazna peste tara asta, din nou.
Raspunde

Iooo

Acum 2 ani

"un aceste zile să adune un număr neașteptat" Un numar neasteptat de multe sau de putine? :) Daca nunt neasteptat de putine, ma gndesc ca sunt doua semnaturi, avand in vedere ca nu se mentioneaza numarul semnaturilor in comunicat. Daca sunt neasteptat de multe, poate ca ar fi cazul sa se opreasca din adunat, ce rost are sa strangi mai multe semnaturi decat ai nevoie :)
Raspunde

foamea

Acum 2 ani

Am venit aici pentru comentarii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus