Luni,
06.12.2021
Ploi Scurte
Acum
2°C

Turnul Roșu: O nouă grădiniță se deschide în următoarele două luni

Turnul Roșu: O nouă grădiniță se deschide în următoarele două luni

Primara din Turnul Roșu anunțată că în două luni se va deschide o nouă grădiniță și modernă. În acest an s-au înscris 300 de elevi pentru școală și 20 pentru grădiniță.

În comuna Turnul Roșu prima zi de școală a început cu dreptul. Părinții și elevi au fost de o potrivă emoționați de începerea noului an școlar, iar boboci s-au aliniat bucuroși că încep școala. Sunt înscriși 300 de elevi anul acesta, care vor fi ghidați de cei 16 dascăli și diriginți. Școala dispune de  nouă săli de clasă renovate în anul 2007.

„Deschiderea anului școlar a fost deosebită, timpul a fost frumos chiar dacă a bătut vântul. Copii au fost frumoși, aranjați, iar părinții emoționați. Chiar m-am plimbat astăzi printre cei mici și spuneau că abia așteptau să înceapă școala. Chiar am rămas surprins”, povestește primarul, Istrate Stelian.
La grădiniță sunt 20 de copii și trei educatoare care se ocupă de educația preșcolarilor într-o sală. În aproximativ două luni se va deschide o nouă grădiniță modernă care va dispune de patru săli de clasă. Acestea vor avea încălzire în pardosea, două intrări, una pentru mașini și una pentru pietoni și toalete pentru fiecare sală.

 

Noua grădiniță a fost finanțată prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și din bugetul local.

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

M. B.

Acum 2 ani

Nu știu cine dracu va angaja a să scrieți articole cu 10000 de greșeli de ortografie. Învățați dracu limba română. La sapa cu voi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus