Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Aleile din parcul Tineretului au fost reparate

Aleile din parcul Tineretului au fost reparate

Primăria Sibiu a finalizat reparațiile la pavajul aleilor din Parcul Tineretului și a scărilor care fac legătura dintre parc și strada Pompeiu Onofreiu.

Lucrările au constat în înlocuirea a aproximativ 600 de metri pătrați de pavele de pe alei și în jurul fântânii arteziene. De asemenea, au fost create două noi căi de acces spre parc, una dinspre biserica de pe strada Constituției și una dinspre stația de autobuz de pe bulevardul Corneliu Coposu. Și scările de acces dinspre Parcul Tinerului spre strada Pompeiu Onofrei au fost repavate. Valoarea acestora lucrări a fost de 95.000 de lei.

parcul Tineretului

Aspectul parcului este completat de fântâna arteziană. Anul acesta a fost repusă în funcțiune, după lucrări importante de reabilitare. A fost modernizat bazinul, s-a refăcut placajul exterior cu granit și s-a instalat un nou sistem de jocuri de apă și lumini.

În această vară, pe terenul de baschet din parc a fost realizată și o lucrare în graffiti în cadrul Festivalului Internațional de Artă Stradală, un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

bine, arteziana putea fi pornita si in decembrie

Acum 4 ani

Tot in aceasta vara, un festival de mare anvergura a contribuit substantial la degradarea aleilor si a ierbii, da' nu ne incurcam in detalii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus