Vineri,
15.01.2021
Innorat
Acum
-3°C

Atlassib găzduiește probele care vor desemna Autocarul Anului 2020 în Europa

Atlassib găzduiește probele care vor desemna Autocarul Anului 2020 în Europa

Anul acesta, titlul oferit de către membrii Juriului Internațional de Presă „Bus & Coach of the Year” va fi acordat în urma unor teste riguroase, întinse pe durata acestei săptămâni, teste ce vor avea loc la Sibiu. Miza este mare, deoarece câștigătorul mult râvnitului trofeu, va primi titulatura de „Autocarul Anului 2020”.

Competiția este una acerbă, mai ales că juriul are la dispoziție cinci autocare - Iveco Crossway CNG, MAN Lion´s Coach, Setra S 531 DT, VDL Futura și Volvo 9900 – modele unul și unul, toate reprezentând vârfuri de gamă pe segmentele de transport cărora li se adresează. Câștigătorul va fi desemnat vineri, 13 septembrie, însă numele acestuia va fi ținut secret până la înmânarea trofeului “Coach of the Year 2020”, din cadrul evenimentului Busworld Europa (Bruxelles), organizat în perioada 18-23 octombrie 2019.

Primele probe vor urmări testarea performanțelor din punct de vedere al accelerării de pe loc și ai parametrilor de frânare, urmând ca probele practice să se desfășoare pe un traseu bine definit în jurul Sibiului și un drum până la Bran, unde, membrii juriului vor avea posibilitatea să viziteze și Castelul Contelui Dracula.

atlasib-compentie-sibiu (2)

Cu amabilitatea și întreg sprijinul logistic, prima parte a acestei competiții va fi organizată la sediul companiei sibiene Atlassib. Organizatorii competiției consideră că este foarte potrivită desfășurarea competiției la Sibiu, având în vedere că aici, în anul 1993, se puneau bazele celui mai mare transportator internațional de călători terestru din România – Atlassib. Atlassib este o companie cu renume și experiență dovedite pe parcursul celor 25 de ani de existență, în domeniul transportului de călători și al serviciilor de coletărie, în prezent desfășurându-și activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții deschise în toată Europa și a unei flote care depășește 1000 de autobuze și autocare, echipate la cele mai înalte standarde de siguranță și confort.

Anual, cu Atlassib se poate călători în Germania, Italia, Austria, Franța, Belgia, și Olanda.  Biletele se pot achiziționa online sau direct din agenții, printre avantajele călătoriei cu Atlassib numărându-se limita de bagaje generoasă, de până la 50 de kilograme, accesul gratuit la WI-FI în toate autocarele, transferurile fără costuri suplimentare. Iar prin Departamentul CURSE SPECIALE, compania oferă spre închiriere, autocare moderne pentru transport, spre orice destinație din lume.

Comentarii

1 comentarii

AGNES

Acum 1 an

nea Ilie ... baga mare !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus