Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Președintele PSD Sibiu, despre înlocuirea prefectului și a subprefectului: nu eu, nu partidul

Președintele PSD Sibiu, despre înlocuirea prefectului și a subprefectului: nu eu, nu partidul

Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu și totodată ministru, spune că nu are nicio legătură cu schimbările din funcție ale prefectului și subprefectului de Sibiu.

”L-am deranjat pe liderul PSD Sibiu”, a fost una din declarațiile date de Horațiu Marin (foto dreapta), imediat după ce a fost schimbat din subprefect. Eliberarea sa din funcție, decisă de Guvernul controlat de PSD, a venit la două săptămâni după ce și scaunul de prefect a căpătat o nouă ocupantă.

Cu toate acestea, președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, se delimitează de orice legătură cu schimbarea din funcție a celor doi, care tot din PSD provin. ”A fost decizia organului ierarhic superior, a Ministerului Administrației și Internelor. Eu nu comentez, cei de la Prefectură nu țin de Ministerul Turismului. Atât funcția de prefect, cât și cea de subprefect nu sunt politice. Și-au dat demisia din funcția de membru de partid în momentul în care au acceptat funcțiile, deci nu mai sunt o problemă de partid”, a declarat Bogdan Trif, întrebat în cadrul unei conferințe de presă despre schimbările de la Instituția Prefectului Sibiu. Referitor la reîntoarcerea celor doi în partid, Trif a spus că nu are motive să se împotrivească. ”Orice om în plus este binevenit la noi în partid. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai puternici”.

Citește și Subprefectul Horațiu Marin, schimbat din funcție. ”L-am deranjat pe liderul PSD Sibiu”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Sebi Seb

Acum 3 ani

Cum poate crede Trif sa creada ca demiterile au fost facute de MAI?!? Un mincinos si un corupt
Raspunde

yyy

Acum 3 ani

deci organul superior una alta, bine ma...
Raspunde

kokos

Acum 3 ani

Da , da , cunoastem. Nu el , nu partidul , ci Iohannis , statul paralel si Soros sunt de vina!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus