Marţi,
21.09.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Scandal într-un sat din Sibiu: un bărbat a lovit o femeie cu un cuțit, al doilea a amenințat lumea pe stradă cu coasa

Scandal într-un sat din Sibiu: un bărbat a lovit o femeie cu un cuțit, al doilea a amenințat lumea pe stradă cu coasa

Un bărbat din Ighișu Nou a fost reținut 24 de ore după ce a provocat un scandal în casa unei rude și chiar a agresat o femeie. Ulterior, în cadrul cercetărilor, polițiștii au descoperit că un al doilea bărbat a avut un comportament necorespunzător pe stradă, amenințând cu acte de violență în timp ce avea o coasă în mână.

Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22:50. O femeie din Ighișu Nou a sesizat Poliția Municipiului Mediaș, prin 112, cu privire la faptul că fratele său a intrat în casă și făcea scandal. Totodată, o altă femeie a sesizat că același bărbat a lovit-o cu un cuțit. La fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Mediaș, care, în scurt timp, a reușit aplanarea conflictului și conducerea la sediul unității a tuturor persoanelor implicate. Ambele femei au depus plângere împotriva bărbatului, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că un alt bărbat a avut un comportament necorespunzător în mediul stradal, tulburând ordinea și liniștea publică prin amenințarea cu acte de violență în timp ce manipula o unealtă agricolă, respectiv o coasă.

Împotriva celor doi bărbați, în vârstă de 35 și respectiv 43 de ani, ambii domiciliați în Ighișu Nou, s-a reținut comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, violența în familie și amenințare. De asemenea, împotriva celor doi bărbați s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propuneri legale.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a suspecților și definitivării probatoriului în cauză.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

motanul garfield

Acum 2 ani

Or fi dat cep vreunui butoi de i-au apucat pandaliile...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus