Duminică,
28.02.2021
Innorat
Acum
-1°C

„Mergi pe jos! E sănătos!”. Concurs pentru cei mai tineri sibieni

„Mergi pe jos! E sănătos!”. Concurs pentru cei mai tineri sibieni

Primăria Municipiului Sibiu în parteneriat cu Grădina Zoologică organizează un concurs pentru cei mai tineri sibieni cu ocazia Săptămânii Europeane a Mobilității. Se pot înscrie copii cu vârstă de până la 14 ani cu acordul părintelui sau tutorelui.

Evenimentul se va organiza în grădina Zoologică din Sibiu în 21-22 septembrie 2019, între orele 9:30 și 18:30. Scopul acestui eveniment este de a încurajarea mersului pe jos ca un mod sănătos de deplasare, care crește mobilitatea populației, dar și o invitație deschisă pentru copii de a cunoaște Grădina Zoologică. Concursul constă într-o plimbare pe jos pe două trasee amenajate în Grădina Zoologică.

  • Traseul verde (drumul ursului) este alcătuit din 6 pași colorați amplasați în diverse locuri de pe traseu sub forma unor amprente grafice cu imaginea ursului și un număr de la 1 la 6.
  •  Traseul galben (drumul zebrei) este alcătuit din 5 astfel de pași colorați cu imaginea unei zebre și un număr
Înregistrarea participanților în concurs se face pe pagina proprie de Facebook a fiecăruia (copil sau părintele acestuia), prin postarea în perioada de 21- 22 septembrie 2019, pănă la ora 23.59 a unor poze cu pașii parcurși atât pe traseul galben, cât și cel verde, postând câte o fotografie din dreptul fiecărui desen (respectiv număr) al traseului. În fiecare fotografie trebuie să apară atât participantul, cât și numărul aferent fiecărui traseu.

EuroMobility_posterA3_RO_170523-LD-SB_edit-v2-blank-page-001

Pe traseul verde vor fi postate 6 fotografii (cu participantul și numerele marcate de la 1-6), iar pe traseul galben vor fi postate 5 fotografii (cu participantul și numerele marcate de la 1-5). La finalul fiecărui traseu, participantul va face opțional câte o poză atât zebrei, cât și ursului, postând și cele două fotografii alături de cele 11 de pe traseele inițiale.

În cadrul postării de pe pagina de Facebook a participanților se vor folosi obligatoriu următoarele hashtag-uri: #Sibiumobilityweek, #zoosibiu. Postările participanților vor fi publice, fără setări de confidențialitate, pentru a putea fi urmărite și înregistrate de Organizator.

Cei care îndeplinesc criteriile și au postat toate cele 11 poze corect, însoțite de cele două hashtag-uri intră în tragerea la sorți efectuate cu un program elctronic de extragere aleatorie (Mini Web Tool)

PREMIILE oferite de Primăria Sibiu constau în 3 biciclete adaptate vârstei câștigătorilor. De asemenea, Grădina Zoologică va oferi pachete cu 10 intrări gratuite în Grădină.

Regulamentul complet poate fi consultat aici.

Săptămâna Europeană a Mobilității Sibiu este organizată de Primăria Municipiului Sibiu în parteneriat cu DECATHLON, Grădina Zoologică Sibiu, Teatrul pentru copii și Tineret Gong, SC Tursib SA și Complexul Muzeal ASTRA.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus