Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

„Mergi pe jos! E sănătos!”. Concurs pentru cei mai tineri sibieni

„Mergi pe jos! E sănătos!”. Concurs pentru cei mai tineri sibieni

Primăria Municipiului Sibiu în parteneriat cu Grădina Zoologică organizează un concurs pentru cei mai tineri sibieni cu ocazia Săptămânii Europeane a Mobilității. Se pot înscrie copii cu vârstă de până la 14 ani cu acordul părintelui sau tutorelui.

Evenimentul se va organiza în grădina Zoologică din Sibiu în 21-22 septembrie 2019, între orele 9:30 și 18:30. Scopul acestui eveniment este de a încurajarea mersului pe jos ca un mod sănătos de deplasare, care crește mobilitatea populației, dar și o invitație deschisă pentru copii de a cunoaște Grădina Zoologică. Concursul constă într-o plimbare pe jos pe două trasee amenajate în Grădina Zoologică.

  • Traseul verde (drumul ursului) este alcătuit din 6 pași colorați amplasați în diverse locuri de pe traseu sub forma unor amprente grafice cu imaginea ursului și un număr de la 1 la 6.
  •  Traseul galben (drumul zebrei) este alcătuit din 5 astfel de pași colorați cu imaginea unei zebre și un număr
Înregistrarea participanților în concurs se face pe pagina proprie de Facebook a fiecăruia (copil sau părintele acestuia), prin postarea în perioada de 21- 22 septembrie 2019, pănă la ora 23.59 a unor poze cu pașii parcurși atât pe traseul galben, cât și cel verde, postând câte o fotografie din dreptul fiecărui desen (respectiv număr) al traseului. În fiecare fotografie trebuie să apară atât participantul, cât și numărul aferent fiecărui traseu.

EuroMobility_posterA3_RO_170523-LD-SB_edit-v2-blank-page-001

Pe traseul verde vor fi postate 6 fotografii (cu participantul și numerele marcate de la 1-6), iar pe traseul galben vor fi postate 5 fotografii (cu participantul și numerele marcate de la 1-5). La finalul fiecărui traseu, participantul va face opțional câte o poză atât zebrei, cât și ursului, postând și cele două fotografii alături de cele 11 de pe traseele inițiale.

În cadrul postării de pe pagina de Facebook a participanților se vor folosi obligatoriu următoarele hashtag-uri: #Sibiumobilityweek, #zoosibiu. Postările participanților vor fi publice, fără setări de confidențialitate, pentru a putea fi urmărite și înregistrate de Organizator.

Cei care îndeplinesc criteriile și au postat toate cele 11 poze corect, însoțite de cele două hashtag-uri intră în tragerea la sorți efectuate cu un program elctronic de extragere aleatorie (Mini Web Tool)

PREMIILE oferite de Primăria Sibiu constau în 3 biciclete adaptate vârstei câștigătorilor. De asemenea, Grădina Zoologică va oferi pachete cu 10 intrări gratuite în Grădină.

Regulamentul complet poate fi consultat aici.

Săptămâna Europeană a Mobilității Sibiu este organizată de Primăria Municipiului Sibiu în parteneriat cu DECATHLON, Grădina Zoologică Sibiu, Teatrul pentru copii și Tineret Gong, SC Tursib SA și Complexul Muzeal ASTRA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus