Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Lucrări de reparații pe străzile Petrila și Rozdești

Lucrări de reparații pe străzile Petrila și Rozdești

Primăria Municipiului Sibiu, prin firma contractă pentru realizarea lucrărilor de reparații la străzi, va interveni din această săptămână pe străzile Petrila (foto principală) și Rozdești. Pe ambele se va înlocui stratul asfaltic de pe carosabil și trotuare și se vor monta borduri noi.

Pe strada Petrila lucrările se vor finaliza până în 20 octombrie, iar pe strada Rozdești acestea se vor încheia în 30 octombrie.

strada Rozdești

Lucrările de frezare a vechiului strat de asfalt se vor realiza fără a fi necesară închiderea circulației. Străzile se vor închide temporar, pentru o perioadă scurtă, doar atunci când se va turna noul strat asfaltic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 788

Comentarii

3 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Cum se numeste firma ''contractă''? Castele de nisip SRL?
Raspunde

@Till Eulenspiegel

Acum 4 ani

Cora Gmbh - cu accent pe gmbh ! :)
Raspunde

Nairobi

Acum 4 ani

Comunicat de presa de doi lei.....abureala Fima, valoare, termen, garantie ???????? Proiectare daca este ? la fel Dirigentie de santier ? cine? cum? etc. Unde este transparenta? Modul de atribuire la fiecare contract (atribuire directa, procedra?) etc Detaliati va rog sa avem toate informatiile ca altfel ajungem iar sa platim 1000 Euro un cos de gunoi din plastic sau sa montam steguri de 60.000 lei si altele care nici nu se fac si tot asa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus