Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
11°C

Președintele Iohannis la ULBS 50: Producem pe bandă rulantă legi incoerente

Președintele Iohannis la ULBS 50: Producem pe bandă rulantă legi incoerente

Președintele Klaus Iohannis participă vineri la festivitatea de aniversare a 50 de ani de învățământ superior la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Cu această ocazie Iohannis a vorbit despre modul haotic în care se dau legile în România, printre altele.

"Decidenții politici de la centru nu prea au reușit să se abățină în a da legi care mai mult strică decât ajută. Încă de când am lansat programul 'România Educată' am observat că una din problemele fundamentale a sistemului nostru de învățământ este producția de pe bandă rulantă de legi incoerente", a declarat președintele Iohannis la Sibiu.
71247043_392436998093362_5922010291951894528_n

Şeful statului a avut o întrevedere cu Consiliul Naţional al Rectorilor, în sala senatului ULB Sibiu, apoi a fost prezent la şedinţa festivă din Aula Magna a Universităţii.

La manifestări participă rectorul ULB Sibiu, Ioan Bondrea, rectorul Academiei Forţelor Terestre, Ghiţă Bârsan, Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu, primvicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, consulul Germaniei la Sibiu, Hans Erich Tischler şi numeroase personalităţi ale lumii academice din România.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

motanul garfield

Acum 2 ani

Despre asta se vporbeste la un jubileu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus