Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

Ministrul Dezvoltării, despre Daniela Câmpean: Un grof care se înfruptă din PNDL

Ministrul Dezvoltării, despre Daniela Câmpean: Un grof care se înfruptă din PNDL

Ministrul Dezvoltării Regionale și Adminsitrației Publice, Daniel Suciu, a declarat de la tribuna Parlamentului că nu doar social-democrații, ci și membrii PNL „se înfruptă din banii PNDL”. Acesta a criticat astăzi opoziția pentru că a înaintat moțiunea de cenzură a guvernului.

Suciu a afirmat astăzi că multe administraţii PNL au primit bani prin PNDL, spunând că grofii care se înfruptă din acest program nu sunt doar social-democraţi, ci şi liberali şi a dat ca exemplu Consiliul Judeţean Sibiu, Consiliul Judeţean Suceava, primăriile Alba Iulia şi Arad.

„Pentru că titlul de baron local este deja adjudecat, am să introduc în propoziţie titulatura de grof. (…) Grofii care se înfruptă din PNDL nu sunt doar PSD-işti şi daţi-mi voie să vă spun. Doamna Daniela Cîmpean, preşedinte Consiliul Judeţean Sibiu, un grof PNL se înfruptă cu 50 de milioane din PNDL pentru reabilitarea unui spital care din 1990 nu a fost nici măcar văruit. Asta înseamnă să te înfrupţi din PNDL. Nu îi spun baron, ci groful Gheorghe Flutur de la Suceava, membru al Partidului Naţional Liberal, are 230 de milioane de la ciuma roşie pentru drumuri judeţene. Alba Iulia, vestitul domn primar Hava, pedepsit de PSD şi această guvernare cu vreo 32 de milioane de lei”, a declarat ministrul Dezvoltării, citat de News.ro.

El a precizat că primarul de la Arad a primit prin PNDL 34 de milioane de lei, iar primarul de la Timişoara a dat 220.000 de euro pentru o toaletă.

Vasile Daniel Suciu este membru PSD Bistrița și este ministru al Dezvoltării Regionale din februarie 2019, fiind membru al Camerei Deputaților. Săptămâna trecută Viorica Dăncilă l-a propus interimar la Ministerul Justiției. Suciu este absolvent de Drept la ULBS.

Turnul Sfatului a solicitat o reacție din partea Danielei Câmpean la declarațiile lui Suciu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

MILITARU GHEORGHE

Acum 2 ani

Daca au dat bani pentru spital,drumuri si stadion sunt lucruri normale pentru ca nu au dat bani din sponsorizarile PSD. Astia se lauda si cand fac lucruri rele (mai ales) si cand fac lucruri bune. Doresc PSD-ului LA MULTI ANI in opozitie sau cu executare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus