Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

PSD nu va gira niciodată un guvern fără program de guvernare

PSD nu va gira niciodată un guvern fără program de guvernare

Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis. În lipsa unui program de guvernare asumat, tot ce avem sunt declarațiile și amenințările liberalilor cu tăieri de pensii și salarii, cu concedieri și restructurări, cu sistarea măsurilor de sprijin pentru antreprenori, cu majorări de impozite și taxe.

Noi nu putem da un vot de încredere unor asemenea oameni care vin să distrugă și să elimine toate creșterile implementate în ultimii ani. Noi nu ne batem joc de viitorul românilor. Nu vom gira aruncarea României în nesiguranță și în sărăcie din cauza unor oportuniști care nu văd mai departe de preluarea puterii!

Așteptăm partidele care au votat demiterea Guvernului să vină și să își asume responsabilitatea guvernării. Să vină cu programul, cu viziunea, cu bugetul. Orice întârziere și orice pierdere de timp este o bătaie de joc la adresa românilor, pentru care vor fi taxați la vot, împreună cu președintele în funcție - acest părinte spiritual al guvernului fără miniștri și fără program.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

nume

Acum 4 ani

Ati marit pensiile si ati dat pensii speciale din bani imprumutati cu dobanzi uriase. Plata acestor datorii cade in seama noastra, noi care muncim si platim taxe si in seama copiilor nostri. Ati condamnat la saracie generatii intregi. Ati mimat un simulacru de crestere economica taind bani de la investitii doar ca sa nu comenteze nimeni cand "lucrati" justitia. Si, teapa, idolul vostru nu a scapat. Deocamdata e in puscarie. Jeguri ce sunteti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus